Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Οφθαλμίδη από το Χαϊδάρι για την Περιφέρεια!!!


Εντυπωσιακό ήταν το αποψινό ξεκίνημα του Παναγιώτη Οφθαλμίδη για την Περιφέρεια Αττικής. Τον τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές, Πολιτευτές, Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, κομματικά στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης της Ν.Δ. των Τοπικών και Νομαρχιακών οργανώσεων, εκπρόσωποι και υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές από τη ΓΣΕΕ, την Ομοσπονδία Ενέργειας και το Εργατικό Κέντρο της Ελευσίνας, συνάδελφοι από τα ΕΛΠΕ και πλήθος συμπολιτών μας παρά τη σιγανή βροχή.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, Πρόεδρος των Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και τη συντόνισε ο Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Πρόεδρος Γενικών Γραμματέων Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος «Ο Κλεισθένης».
Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Κρεμλής, Διευθυντής επί τιμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανέπτυξε το θέμα: «Περιβάλλον και Δυτική Αθήνα».
Καταιγιστική, πλήρως στοιχειοθετημένη και άκρως συγκινητική ήταν η ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στον Δυτικό Τομέα Αθηνών κ. Παναγιώτη Οφθαλμίδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης που με τη χειμαρρώδη ομιλία του ξεσήκωσε το ακροατήριο.
Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Πρόκειται για μια έντονα αγωνιστική και διεκδικητική υποψηφιότητα που αξίζει να στηρίξετε συμβάλλοντας έτσι στην επίλυση χρόνιων τοπικών προβλημάτων της περιοχής μας.
Ως γνωστόν η Περιφέρεια Αττικής διαιρείται σε οκτώ περιφερειακές ενότητες: Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Νήσων Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής.
Ο Δυτικός τομέας Αθηνών απαρτίζεται από τους Δήμους: Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.
Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα - Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής» που ως στόχο έχει την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος, στρέφοντας τα πυρά της στην υπάρχουσα δομή της ΓΣΕΕ.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου!!!
























































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: