Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Οι Χαϊδαριώτες πληρώνουν τις ιδεοληψίες της Αριστεράς!!!


Τσακώνονται τα βουβάλια… στον βάλτο των ιδεοληψιών τους… και την πληρώνουν οι δημότες Χαϊδαρίου!

Αν δεν υπήρχε αυτή η γεμάτη σοφία παροιμία του λαού μας, θα έπρεπε να την εφεύρουμε από την συμπεριφορά του πρώτου πολίτη του δήμου μας και του εκπροσώπου της κεντρικής εξουσίας στην πόλη μας, και εξηγούμαι.
Από τη μία ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αναφέρει πομπωδώς ότι με την απλή αναλογική όλα τα προβλήματα του δήμου θα λυθούν και από την άλλη ο Δήμαρχος της πόλης όταν του θυμίζουν τα συγκοινωνιακά προβλήματα στις λαϊκές συνελεύσεις απαντάει ότι φταίει η κυβέρνηση.
Το σοβαρότατο συγκοινωνιακό πρόβλημα το οποίο δεν κατάφεραν να λύσουν σε χρονικό διάστημα... πέντε ετών είναι η σύνδεση του σταθμού ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα με το Αττικό Νοσοκομείο και μάλιστα όταν υπάρχει η απαραίτητη Λεωφορειακή γραμμή αυτή του 892.
Αποτέλεσμα αυτής της ανικανότητας για συνεργασία είναι να ταλαιπωρούνται χιλιάδες πολίτες της Περιφέρειας Αττικής καθημερινά και φυσικά όλοι οι δημότες Χαϊδαρίου που δαπανούν αρκετά χρήματα για ΤΑΞΙ.
Το σοβαρότατο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την τελευταία πενταετία ΟΛΗ την Περιφέρεια Αττικής και κυρίως τους Χαϊδαριώτες, περικλείεται στο παρακάτω ερώτημα:
Υπάρχει λεωφορειακή γραμμή στον 21ο αιώνα σε Ευρωπαϊκή χώρα να φέρνει Πολίτες στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα και στην επιστροφή του δρομολογίου το λεωφορείο να μην περνά από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ ώστε να συνδεθεί και με το Αττικό Νοσοκομείο;
Πέντε χρόνια αναρωτιούνται οι δημότες κ. Δήμαρχε γιατί δεν μιλάτε με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην πόλη μας για να λύσετε το πρόβλημα προς όφελος ΟΛΩΝ.
Τι φοβόσαστε... που είναι η αγωνιστικότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης;

Υ.Γ. Προσπαθώ κ. Δήμαρχε να θυμηθώ όλα όσα λέγατε ακόμη και πρόσφατα για τις αξίες των λαϊκών συνελεύσεων -σημειώνω ότι παρακολούθησα αρκετές- και τα συγκρίνω με την πενταετή αδιαφορία σας να επιλύσετε ένα πρόβλημα το οποίο χρειάζεται πέντε λεπτά συνεργασία με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην πόλη μας.
Τελικά όλοι στο Χαϊδάρι λένε ότι δεν χάσατε το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ μόνο, αλλά ότι είσαστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ από συμφέρον.


ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ
Στέλεχος ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ.
Πρώην Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: