Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στο Δάσος Χαϊδαρίου!!!


Ο «Μεζεδοκαφενές το ξύλινο» στην οδό Πύλου στο Δάσος Χαϊδαρίου φιλοξένησε χθες Κυριακή των Βαΐων τους φίλους του Γεράσιμου Γιακουμάτου που πέρασαν μαζί του το πρωινό συζητώντας για την πολιτική κατάσταση της χώρας και τις επερχόμενες εκλογές.
Ο πρώην υπουργός ζήτησε απ’ όλους να υπερβάλουν εαυτούς ώστε το αποτέλεσμα στις Περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές να στείλει σαφές μήνυμα για την τελική έκβαση του αποτελέσματος των Εθνικών εκλογών.
Επέμεινε στο ζήτημα της ομόνοιας μεταξύ των μελών του κόμματος την επομένη των Δημοτικών εκλογών, ασχέτως με ποια δημοτική παράταξη έχουν επιλέξει να συστρατευθούν στις Δημοτικές εκλογές.
Μετά το πέρας της ομιλίας του έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας δυναμικά και ασταμάτητα από γειτονιά σε γειτονιά, από δήμο σε δήμο! Σήμερα το πρωί βρέθηκα στο αγαπημένο Δάσος Χαϊδαρίου όπου συναντήθηκα με φίλους παλιούς και καλούς αλλά και με πολλά νέα παιδιά! Συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και καταλήξαμε πως η νίκη της Νέας Δημοκρατίας έρχεται με αυτοδυναμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Χώρας!




















































Δεν υπάρχουν σχόλια: