Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε τι έγινε απόψε στη Βασιλόπιτα της ΝΔ Χαϊδαρίου!!!


Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου έκοψε απόψε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης μας την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που θέλουν την βάση της παράταξης διχασμένη.
Οι προσπάθειες κάποιων να διχάσουν τον κόσμο της ΝΔ με τα επικοινωνιακά τους τερτίπια έπεσαν και θα συνεχίσουν να πέφτουν στο κενό.
Ασχέτως των προσωπικών επιλογών του καθενός ενόψει των δημοτικών εκλογών, το μέτωπο ενάντια στην αριστερή λαίλαπα που ενέσκηψε στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, είναι αρραγές και με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα.
Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, είτε είμαστε με τον Γιάννη Κέντρη, είτε είμαστε με τον Βαγγέλη Ντηνιακό, είτε είμαστε με τον Απόστολο Θεοφίλη, είναι να γίνει η ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.
Όσοι επέλεξαν να δημιουργήσουν τεχνηέντως κλίμα, να γνωρίζουν ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος τους.
Δεν υπάρχουν στον κόσμο της παράταξης καλά παιδιά και αποπαίδια. Όλοι είναι χρόνια στο πεζοδρόμιο, τιμούμε όλων τους αγώνες και είναι άπαντες εξίσου απαραίτητοι για την επίτευξη του στόχου.
Ας αφήσουν τον κόσμο ανεπηρέαστο να αποφασίσει ποιος είναι χρήσιμος στη χειμαζόμενη τοπική κοινωνία μας και ας επικεντρωθούν αγωνιστικά στην ανατροπή της ανεύθυνης και εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.























































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: