Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Με τον Παναγιώτη Οφθαλμίδη στην αγορά του Χαϊδαρίου!!!


Τον Παναγιώτη Οφθαλμίδη συνάντησα σήμερα το πρωί στην αγορά του Χαϊδαρίου. Ο Παναγιώτης είναι γνωστός στα στέκια της πόλης μας από την εδώ διαμονή του την τελευταία δεκαετία.
Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώ την έντονη και επιτυχή συνδικαλιστική του δραστηριότητα στον χώρο των ΕΛΠΕ.
Χιλιάδες οικογένειες συναδέλφων του πατέρα μου, μαζί και η δικιά μας, έμειναν όρθιες τα χρόνια της κρίσης χάριν των επιτυχημένων Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που διαπραγματεύτηκε και υπέγραψε ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Πρόκειται για μια έντονα αγωνιστική και διεκδικητική υποψηφιότητα που αξίζει να στηρίξετε συμβάλλοντας έτσι στην επίλυση χρόνιων τοπικών προβλημάτων της περιοχής μας.
Ως γνωστόν η Περιφέρεια Αττικής διαιρείται σε οκτώ περιφερειακές ενότητες: Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Νήσων Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής.
Ο Δυτικός τομέας Αθηνών απαρτίζεται από τους Δήμους: Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου.
Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα - Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής» που ως στόχο έχει την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος, στρέφοντας τα πυρά της στην υπάρχουσα δομή της ΓΣΕΕ.

Του εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου!!!  

Βασιλική (Βίκυ) Μπενέα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Συνδυασμό Χαϊδάρι ξανά του Βαγγέλη Ντηνιακού



Δεν υπάρχουν σχόλια: