Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Θεμιτές οι φιλοδοξίες αρκεί να μην αποπροσανατολίζουν από τον στόχο!!!


Οδεύοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου κατανοώ απόλυτα τις φιλοδοξίες όλων των συνυποψήφιών μου. Η φιλοδοξία είναι απολύτως συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση και ως εκ τούτου, είναι και θεμιτή. Θα έλεγε δε κανείς ότι οι άνθρωποι που διακατέχονται από φιλοδοξίες δε συμβιβάζονται με τη μετριότητα, τη στασιμότητα ή και την οπισθοδρόμηση. Θέλουν να εξελίξουν τουλάχιστον εαυτούς, εάν όχι εαυτούς και αλλήλους.
Αυτό φυσικά ισχύει και στην πολιτική, η οποία είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής. Πολιτικός χωρίς να κρύβει μέσα του φιλοδοξίες δεν υπάρχει. Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτές να συνάδουν με τις πραγματικές δυνατότητές του, όπως εξίσου σημαντικός είναι ο τρόπος και ο χρόνος που τις εκδηλώνει.
Θεμιτές είναι λοιπόν οι προσωπικές μας φιλοδοξίες, αρκεί να μην παραγκωνίζουν το κοινό συμφέρον. Αυτό που προέχει είναι η προβολή και η επιτυχία του συνδυασμού μέσα από την προσωπική εκλογική στρατηγική του καθένα από εμάς.
Αυτό που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το να μοιράζουμε οι συνυποψήφιοι την πίτα των σταυρών μεταξύ μας, είναι να προσελκύσουμε κοντά μας πολίτες που απείχαν ή δεν μας είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές.
Εύχομαι να πρυτανεύσει το μέτρο και η λογική και ο κοινός αγώνας να είναι νικηφόρος. Καλές οι φιλοδοξίες, καλύτερη η αυτογνωσία. Καλή δύναμη και καλόν αγώνα!

Βασιλική (Βίκυ) Μπενέα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Συνδυασμό Χαϊδάρι ξανά του Βαγγέλη Ντηνιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια: