Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η παρουσίαση του βιβλίου "Ιωνία κυρά μου γειά σου" της Ευαγγελίας Κανταρτζή!!!


Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Ευαγγελίας Κανταρτζή - Κουρκουρίκη «Ιωνία κυρά μου γειά σου». Το βιβλίο παρουσίασε ο τ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Κυριάκος Ντηνιακός με μια έντονα φορτισμένη και άκρως συναισθηματική ομιλία, που άγγιξε ιδιαίτερα τους παλαιούς κατοίκους αυτής της πόλης που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.
Μετά το βιβλίο «Μνήμες Νέα Φώκαια - Χαϊδάρι» που συνέγραψε ο π. Γεώργιος Φραγκιαδάκης και εκδόθηκε το 1982 από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φωκαίας Χαϊδαρίου, με δαπάνη του Συνδέσμου των Νεοφωκαέων και το οποίο υπήρξε ιστορικός σταθμός για την πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε από σήμερα να προστεθεί και να συμπληρώσει το όποιο κενό, το βιβλίο της συμπολίτισσας κ. Ευαγγελίας Κανταρτζή που δεν πρέπει να λείψει από καμία βιβλιοθήκη όσων αγάπησαν, αγαπούν και κατοικούν σ’ αυτόν τον τόπο.
Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησαν η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Νεοφωκαεών Προσφύγων Χαϊδαρίου και το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν η χορωδία και το χορευτικό του Συνδέσμου.



























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: