Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Θλιβερές εικόνες από την απέραντη υπαίθρια χωματερή του Χαϊδαρίου!!!


Τα σκουπίδια εμπρός στα σπίτια σας τα βλέπετε καθημερινά την τελευταία πενταετία. Ίσως και να τα έχετε συνηθίσει και να μην σας κάνει πλέον εντύπωση. Σήμερα σας μεταφέρω λίγες εικόνες από την απέραντη υπαίθρια χωματερή έξω από τον οικιστικό ιστό της πόλης μας. Μα θα μου πείτε: οι πολίτες δεν φέρουν καμιά ευθύνη γι αυτή την κατάντια; Και βέβαια φέρουν. Όπως ευθύνη φέρει και ο δήμος και η περιφέρεια που δεν κάνουν τα αυτονόητα για να το αποτρέψουν.


Ούτε μια μέρα περίοδος χάριτος στη δημοτική αρχή Χαϊδαρίου!!!
Δυο λόγια για την παρούσα δημοτική αρχή Χαϊδαρίου:
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι!
Δεν δίνω ούτε μια μέρα περίοδο χάριτος σε μια δημοτική αρχή που στήριξα ποικιλοτρόπως προεκλογικά, προέκυψε με αυξημένη πλειοψηφία, ήταν παρούσα ως αντιπολίτευση την τελευταία εικοσιπενταετία, γνώριζε όλα τα θέματα που απασχολούσαν και απασχολούν τον δήμο και προεκλογικά διατεινόταν πως είχε τις λύσεις, καυτηριάζοντας τις επιλογές των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου.
Τελεία και παύλα!
Η κλεψύδρα μετράει ανάποδα…

Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου, έπειτα από πέντε χρόνια ήρθε η ώρα να κάνουμε ταμείο. Οι εκλογές πλησιάζουν και δεν θα γίνουν με την προ 25ετίας ατζέντα, που επιδιώκει η απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά με τη σημερινή που το Χαϊδάρι είναι μέσα στη μπίχλα και την απαξίωση... Μια χαμένη πενταετία χωρίς να γίνει το παραμικρό στην πόλη μας φτάνει στο τέλος της…

Έπεται συνέχεια…




































Δεν υπάρχουν σχόλια: