Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Κανένας μόνος στο Χαϊδάρι!!!


Στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου βρεθήκαμε σήμερα το απόγευμα, για να συμβάλουμε κι εμείς με τις λιγοστές μας δυνάμεις στην προσπάθεια των φίλων μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
Εκεί συναντήσαμε και τον Βουλευτή και τ. Υπουργό Γεράσιμο Γιακουμάτο με το επιτελείο του, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των τοπικών στελεχών. 
Η ευαισθησία του Γεράσιμου είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικά καλέσματα. 
Τις προηγούμενες ημέρες είχε επισκεφθεί την Μητρόπολη Νικαίας και την Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. της Αγίας Βαρβάρας, όπου σε συνεργασία με το Σωματείο Εμπόρων & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής "Άγιος Γεράσιμος" πραγματοποίησαν προσφορές αγάπης. 
Στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας δώρισαν τρόφιμα συμβάλλοντας στο θεάρεστο έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Αλεξίου που σιτίζει περίπου 1700 άτομα. 
Κατόπιν, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα όπου σε συνεννόηση με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Μελέτιο Καλονάκη δώρισαν 1,5 τόνο τρόφιμα πρώτης ανάγκης για τους ενορίτες, καθώς η περιοχή μαστίζεται από την ανεργία.

Φίλες και φίλοι, σας προτρέπουμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση της Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου που ακολουθεί ή σε οποιαδήποτε ανάλογη φιλανθρωπική πρόταση κρίνετε εσείς ωφέλιμη και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές! 

   
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΔΗΜ. Τ.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ γνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη υποστήριξης συμπολιτών μας που πλήττονται από την ανεργία και την φτώχεια και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων οργανώνει την συγκέντρωση και ενίσχυση με τρόφιμα, είδη υγιεινής και παιχνίδια, σε οικογένειες συμπολιτών μας με ιδιαιτέρα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η πρόσκληση της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους συμπολίτες μας, ελπίζοντας ότι πάρα τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι βιώνουμε, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν στην δράση αλληλεγγύης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χαϊδαρίου #κανένας_μόνος_στο_Χαιδάρι
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν χάρη στην δική σας ανιδιοτελή συνεισφορά θα διανεμηθούν μετά την 15η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 σε ενορίες και ιδρύματα της περιοχής μας ανάλογα με τις ανάγκες τους, όπως αυτές έχουν ήδη καταγράφει από την τοπική μας οργάνωση.
Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι:

Α. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας
Ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κλπ

Β. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής
Σαμπουάν, καθαριστικά, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, πάνες

Γ. Παιχνίδια και Παιδικά Βιβλία

Το σηµείο συγκέντρωσης των προσφορών είναι τα γραφεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ που για το σκοπό αυτό θα λειτουργούν καθημερινά από 17.45 έως 20.15 (Τηλ. επικοινωνίας: 210-5913700).

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ







































































Ιερά Μητρόπολη Νικαίας!







Αγία Βαρβάρα Αττικής!











Δεν υπάρχουν σχόλια: