Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Στο ΣΕΦ και όχι στο Χαϊδάρι η Έφη Θώδη το Σάββατο 9 Ιουνίου!!!


Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και όχι στο Ανοιχτό Θέατρο στην είσοδο του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, θα γίνει η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαριτσιωτών Αρκαδίας. Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη μας διαπιστώνουμε ότι έχει κατακλυστεί από αφίσες που καλούν τον κόσμο σε ένα μεγάλο πανηγύρι, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στα Δυτικά, και που όμως κάτι συνέβη και άλλαξε τόπο...
Επικοινωνήσαμε με τη συμπολίτισσά μας και φίλη Έφη Θώδη για να μάθουμε τι συνέβη, και μας είπε πως όλα ήταν κανονισμένα εδώ και καιρό, αλλά την τελευταία στιγμή κάποιοι άλλαξαν γνώμη και δεν δίνουν το Ανοιχτό Θέατρο, οπότε πέντε μέρες πριν την εκδήλωση και κάνοντας μια αγωνιώδη και πολυδάπανη κούρσα οι διοργανωτές κατέληξαν στο ΣΕΦ!!!
Πάντως απ' ό,τι μαθαίνουμε, οι διοργανωτές περιμένουν όλους τους Χαϊδαριώτες στην εκδήλωση, ζητούν συγγνώμη για την αναστάτωση παρότι δεν ευθύνονται, και θα κεράσουν μπύρες παγωμένες σε όσους τους τιμήσουν με την παρουσία τους!!!
Τώρα εμείς τι να σχολιάσουμε;
Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για ένα γεγονός που δυσφημεί την πόλη μας με αποκλειστική την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής... 


Η αφίσα στους δρόμους του Χαϊδαρίου!


   

1 σχόλιο:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Η εκδήλωση άλλαξε τόπο διεξαγωγής κατόπιν διαμαρτυρίας του συλλόγου Θεσσαλών διότι συνέπιπταν η μέρα και η ώρα με τη δική τους εκδήλωση στην πλατεία δημαρχείου. Μπρος στον φόβο να πάνε όλοι στη Θώδη, στον Χαλκιά, στον Μπέκιο και στους λοιπούς καλλιτέχνες και στο δημαρχείο να κοιτούν τα άστρα και το φεγγάρι, η δημοτική αρχή υπέκυψε στην αξίωση των Θεσσαλών συντρόφων του νέου ΔΣ του συλλόγου… Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!