Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Ιορδάνη Αντωνιάδη στην Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου!!!


Φίλοι Χαϊδαριώτες Νεοδημοκράτες,
Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως για εμένα να στηρίξω στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. την υποψηφιότητα του Ιορδάνη Αντωνιάδη για την προεδρία της Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου. 
Ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το αγωνιστικό παρών στο κάλεσμά μου για την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ Κουνελίων στις αρχές της δεκαετίας του ’80. 
Έκτοτε και έως τώρα δίνει ασυμβίβαστο και πολυμέτωπο πολιτικό, αυτοδιοικητικό και συνδικαλιστικό αγώνα, με συνέπεια και ήθος, χωρίς παρεκκλίσεις από την κομματική γραμμή που χαράσσουν οι ηγεσίες και τα όργανα της Ν.Δ. όλα αυτά τα χρόνια. 
Ζητώ από όλους τους φίλους μου να στηρίξουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω τους συνυποψηφίους του. 
Πρόκειται για μια αξιοκρατική επιλογή που αν μη τι άλλο θα συμβάλει στον πολιτικό πολιτισμό της τοπικής κοινωνίας μας. 
Σας ευχαριστώ!
Γεώργιος Μπενέας

Σύντομο Βιογραφικό
Απόφοιτος Αεροναυτικού Πανεπιστήμιου των ΗΠΑ (ΒS Aeronautical Studies)
Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ - ΣΕΛΕΤΕ.
Κάτοχος Ευρωπαϊκού Πτυχίου Πιστοποίησης Πλοϊμότητας Αεροσκαφών από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΕASA - B1, Β2 Licensed Engineer καθώς επίσης και από τον Διεθνή Οργανισμό FAA (Federal Aviation Administration).
Αξιολογητής και Συγγραφέας Εκπαιδευτικών συγγραμμάτων-ΜΗΤΡΩΟ ΙΕΠ.
Έχει αναπτύξει συλλογική Δράση στον Αεροπορικό Τομέα και είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Πτυχιούχων Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΕΜΑ).
Μέλος του ΔΣ της Β' ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ.
Επί σειρά ετών έχει εργαστεί σε Αεροπορικές εταιρίες του ιδιωτικού τομέα ως υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης Αεροσκαφών, Προγραμματιστής Συντήρησης και ως Ιπτάμενος Μηχανικός. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Εκπαιδευτικού σε σχολές Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Έχει τιμηθεί από το ΓΕΣ για την προσφορά του στην Βελτίωση της Βασικής Εκπαίδευσης των Τεχνικών Αεροσκαφών στην Αεροπορία Στρατού.
Κατοικεί μόνιμα στα Χαϊδάρι, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές αύριο στη Ν.Δ. Η γενιά μας, η γενιά των αγώνων, η γενιά της ΟΝΝΕΔ των δύσκολων και συγχρόνως ωραίων χρόνων, είναι παρούσα για μια ακόμα φορά. Καλή επιτυχία στον Ιορδάνη.

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Φίλες και φίλοι
Συμμαχήτριες και Συμμαχητές από τα πέτρινα ΟΝΝΕΔιτικα χρόνια…
Στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές στηρίζουμε τους ανιδιοτελείς αγωνιστές της πρώτης γραμμής και όχι αυτούς που είδαν φως και μπήκαν ερχόμενοι από άλλους πολιτικούς χώρους... Δεν πρέπει να αγνοήσουμε αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους για την παράταξη, αγωνίστηκαν, δάκρυσαν από χαρά αλλά και λύπη, δεν έφυγαν ποτέ και παρέμειναν πιστοί στην ιδεολογία και στις αρχές της παράταξης και να στηρίξουμε τους όψιμους διαδρομιστές που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού για προσωπικά οφέλη, βαφτίζοντας τους εαυτούς τους Νεοδημοκράτες, θεωρώντας τους εαυτούς τους βασιλικότερους του βασιλέως... Τσακίστε τους περιφερόμενους διαδρομιστές και γλείφτες που αναλώνονται στα πολιτικά γραφεία κάνοντας δημόσιες σχέσεις… Θέλουμε την παράταξή μας στελεχωμένη από αγνούς Νεοδημοκράτες και όχι με μεταλλαγμένους…
Εύχομαι καλή επιτυχία από καρδιάς σε όλες και όλους τους συντρόφους αγωνιστές που μας ενώνει η Ν.Δ των μαθητικών, φοιτητικών και μετέπειτα χρόνων στην ΟΝΝΕΔ, αλλά και μέχρι σήμερα με τις ίδιες αρχές, αξίες και ιδεολογία!!!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!