Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Το Πέτρινο του Νίκου Τριαντάφυλλου στη Μεσσήνη δεν χρειάζεται συστάσεις!!!


Δεν είναι η πρώτη φορά που σας παρουσιάζουμε το Πέτρινο θα λέγαμε πως δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις... Τώρα όμως που έρχεται και το καλοκαιράκι ο ολόδροσος κήπος με τα τραπεζάκια κάτω από τα πλατάνια είναι σκέτη πρόκληση!
Κάτω από τον μεγάλο Πλάτανο στο κέντρο της αυλής θα βρείτε δροσιά το μεσημέρι και τα βράδια, θα απολαύστε το εξαιρετικό κρασί με τους μοναδικούς μεζέδες και την περιποίηση του Νίκου Τριαντάφυλλου ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Επτά χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας μετά τη Μεσσήνη και οκτώ χιλιόμετρα από το Πεταλίδι προς Μεσσήνη, πάνω στη λεωφόρο, θα βρείτε στην περιοχή της Ανάληψης ένα παραδοσιακό πέτρινο κτίσμα πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο στον οποίο δεσπόζουν τα τεράστια πλατάνια.
Με ένα μεγάλο και άνετο πάρκινγκ και τον μεγάλο καταπράσινο αλλά ασφαλή και ελεγχόμενο χώρο, θα βρείτε την ιδανική έκταση και υποδομή για τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας. 
Κατόπιν συνεννόησης, στο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 400 άτομα για γάμους και βαπτίσεις με άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα φαγητού.
Όλα τα φαγητά, ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, είναι χειροποίητα και σπιτικά με αγνές πρώτες ύλες από την γύρω περιοχή.
Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και οπωροκηπευτικά Μεσσηνίας από τους ντόπιους παραγωγούς, λαχανικά και φρούτα εποχής, είναι όλα μαγειρεμένα και σερβιρισμένα με μεράκι και φροντίδα. Όλα τα κρέατα είναι ντόπια και ψήνονται στα κάρβουνα. Tα πιάτα παίρνουν τα καλύτερα σχόλια, γεύσης, ποιότητας και τιμής! 
Κάθε μεσημέρι από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 και το απόγευμα από τις 18:30 μέχρι αργά, μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις από τα παλιά...
Παραγγείλετε χωριάτικο κόκκορα με σπιτικές φρέσκες χυλοπίτες ή μακαρόνια ή εξαιρετικά παϊδάκια άριστα ψημένα στα κάρβουνα που θα τα συνοδεύσετε με εκλεκτό ντόπιο κρασί. Το ψωμί θα σας το σερβίρουν ψημένο με ελαιόλαδο ιδίας παραγωγής, ενώ οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάστε τους μοναδικούς κολοκυθοκεφτέδες με μάραθο, τη σπιτική τυροκαυτερή και το τζατζίκι, το παραδοσιακό λουκάνικο με πορτοκάλι, τα ξυδάτα παντζάρια, αλλά και τα σπαρτά χόρτα το καλοκαίρι ή τα άγρια το χειμώνα. Μοναδικός είναι ο καγιανάς με ή χωρίς μανιάτικο παστό, οι ομελέτες με τα χωριάτικα αυγά και οι σπιτικές τυροκροκέτες. 

Τηλ. Κρατήσεων: 694 422 9530  


































Δεν υπάρχουν σχόλια: