Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο Ιορδάνης Αντωνιάδης δηλώνει παρών στις εκλογές της Ν.Δ. Χαϊδαρίου!!!


Ο Ιορδάνης Αντωνιάδης, παλιός συναγωνιστής μας από την εποχή των αγώνων της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. για την "Απαλλαγή", δηλώνει παρών στην κούρσα για την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου. Ακολουθεί η σύντομη αλλά μεστή δήλωση του φίλου και συμμαχητή:

Αγαπητοί συναγωνιστές/τριες
Με δεδομένη την διάθεσή μου για προσφορά, πρόθεση μου είναι να θέσω με αξιοπρέπεια τον εαυτό μου στην κρίση και αξιολόγηση των συναγωνιστών μου στην επερχόμενη εσωκομματική διαδικασία διεκδικώντας την θέση του προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
Με μετριοπάθεια, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σεβασμό, κάνουμε πράξη το άνοιγμα στην κοινωνία με μόνο όπλο τον λόγο της αλήθειας και με στόχο τον απεγκλωβισμό των συμπολιτών μας από τον λαϊκισμό για να καταστήσουμε την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, παράταξη ελπίδας, ευθύνης και διακυβέρνησης της χώρας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα.
Μοναδική μου επιθυμία όπως πάντα είναι να γίνουμε φορέας ενότητας, σύνθεσης ιδεών και προτάσεων με οδηγό τις αξίες και τις αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.
Την ώρα των αποφάσεων και της ευθύνης, στέλνω σε κάθε συναγωνίστρια και κάθε συναγωνιστή μήνυμα συσπείρωσης και συλλογικής δουλειάς, μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Σας καλώ όλους ανεξαιρέτως στο έντιμο αυτό αγώνα.

Με εκτίμηση
Αντωνιάδης Ιορδάνης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Χαϊδαρίου.

1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Στις 13 Μαΐου θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για ανάδειξη τοπικών και νομαρχιακών συμβουλίων.
Για να ψηφίσετε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κάρτα μέλους.
Για ανανέωση ή έκδοση της κάρτας σας επικοινωνήστε μέχρι 10 Απριλίου στο 210-9444222 και μέχρι 4 Μαΐου ηλεκτρονικά στο site της Ν.Δ.