Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Να κατανοήσει ο κλάδος των ΤΑΞΙ ότι το μέλλον είναι εδώ!!!


Με αφορμή τις σημερινές άθλιες συμπεριφορές των οδηγών - ιδιοκτητών ΤΑΞΙ στην Αθήνα, εις βάρος συναδέλφων τους που δεν απεργούσαν και εις βάρος οδηγών και οχημάτων που έχουν ενταχθεί στην Uber και στην Beat, έρχονται στο μυαλό μου οι εποχές που οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες οδηγοί ΤΑΞΙ περιφρονούσαν και προκαλούσαν με την ανοίκεια συμπεριφορά τους το κοινωνικό σύνολο.
Και ποιος δεν θυμάται αυτοκίνητα πειρατικά, αυτοκίνητα με μαϊμού άδειες και αριθμούς κυκλοφορίας, οδηγούς βρωμιάρηδες, αξύριστους, ρακένδυτους με σαγιονάρες και κοντοπαντέλονα, καπνιστές και πιωμένους, να επιλέγουν κούρσες και να έχουν το ΕΛΕΥΘΕΡΟ κατεβασμένο σε ώρες αιχμής.
Τότε, την εποχή των παχέων αγελάδων, το συνδικάτο τους δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα.
Όμως, οι εποχές αλλάζουν και αν δεν εκτιμάς αυτό που έχεις στα χέρια σου και δεν εκσυγχρονίζεσαι, είσαι καταδικασμένος να περάσεις στο περιθώριο. Δεν μπορείς να τα βάλεις με την πρόοδο, την καινοτομία και τις νέες συνθήκες που ισχύουν στην οικονομία και την κοινωνία. Τη δεκαετία του 2020 ο μετασχηματισμός θα είναι πλήρης, το μέλλον δεν περιμένει τους αστείους και καθυστερημένους Λυμπερόπουλους.
Η σημερινή εικόνα των ταξιτζήδων που χτυπούν και σπάνε αυτοκίνητα της Uber είναι η πλέον αντιπροσωπευτική του κλάδου. Αυτό είναι το "πανεπιστήμιο του δρόμου", καμαρώστε το!
Αν υπήρχε σοβαρή κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, οι οδηγοί ΤΑΞΙ που τραμπούκισαν συναδέλφους τους και προξένησαν ζημιές σε αυτοκίνητα θα ήταν ήδη στο αυτόφωρο και θα τους είχε αφαιρεθεί η άδεια…



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λυμπερόπουλε θυμάσαι που μας βάζατε τέσσερις άγνωστους μέσα στο ταξί και γυρίζαμε την Αθήνα μέχρι να πάμε σπίτι μας? Θυμάσαι που στα ΚΤΕΛ και στα αεροδρόμια διαλέγατε πελάτες; Φιλάκια τώρα...