Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ήλιδας ο "δικός μας" Παναγιώτης Αδρακτάς!!!


Ο Παναγιώτης Αδρακτάς ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα το 1982 ως υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου. Μετά το Χαϊδάρι διεκδίκησε τη δημαρχία στο Περιστέρι, εξελέγη βουλευτής Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και κατόπιν βουλευτής Ηλείας επί σειρά ετών. Πριν λίγες μέρες σε ένα ξεχωριστό γλέντι που οργάνωσε, ανακοίνωσε και επίσημα στους φίλους του πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Ήλιδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Στην καθιερωμένη εδώ και χρόνια γιορτή τσίπουρου που έγινε την προπερασμένη Κυριακή, ο πρώην βουλευτής Ηλείας γνωστοποίησε την πρόθεσή του, αν και από καιρό συζητείτο το θέμα στην τοπική κοινωνία.
Ο Παναγιώτης Αδρακτάς στο περίφημο κτήμα του στη Ροβιάτα, τα τελευταία δέκα χρόνια διοργανώνει τη δική του γιορτή τσίπουρου, παράγοντας εξαιρετικό προϊόν από τα δικά του πρώτης ποιότητας σταφύλια που προέρχονται από το αμπέλι του στο συγκεκριμένο κτήμα. Έτσι, εκείνο το βράδυ το καζάνι στήθηκε και μια εκλεκτή παρέα με τα τραγούδια και τις μουσικές της φρόντισε ώστε να κυλήσει η βραδιά με κέφι και άφθονο τσίπουρο…
Ο Νίκος Δεμίρης, ο Σάκης και ο Γιώργος Χασαλεύρης, ο Πανούλης, ο Τάκης Σφυρής, ο Παύλος Μαλλιόπουλος και ο Μιχάλης Φλίγκος, ήταν αυτοί που έδωσαν γιορτινό κλίμα στη βραδιά, και μεταξύ των τραγουδιών και της "τσιπουροποσίας" ο Παναγιώτης Αδρακτάς έκανε επίσημα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:
Είναι η 10η βραδιά που κάνουμε τη γιορτή του τσίπουρου από τα δικά μου σταφύλια και το δικό μου αμπέλι. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι φίλοι να βγάλουμε τσίπουρο και να διασκεδάσουμε, πάνω και έξω από κόμματα. Παρόλα αυτά, αυτή η χρονιά έχει κάτι το ξεχωριστό. Ανακοίνωσα πως θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ήλιδας για να γνωρίζουν οι φίλοι μου ότι θα διεκδικήσω το δήμο Ήλιδος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν και με τίμησαν. Δίνω μια υπόσχεση, όσο θα μπορώ και θα δίναμε και όσο ο Θεός μου επιτρέπει αυτή η γιορτή θα γίνεται κάθε χρόνο είτε βγω δήμαρχος είτε δε βγω. Είναι το μεράκι μου και θα το κάνω… 
Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Αδρακτάς, που τα τελευταία χρόνια μακριά από τα έδρανα της Βουλής, απολαμβάνει την Ηλεία και την περιοχή του δήμου Ήλιδας όπου δραστηριοποιείται στη φάρμα του στη Ροβιάτα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πολιτευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας Γιώργος Μαραγκός, ο πρώην αντιδήμαρχος Λεχαινών και γνωστός οδοντίατρος Νίκος Παπανικολάου κ.α.




Δεν υπάρχουν σχόλια: