Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η αποψινή βραδιά στο Άλσος Περιστερίου είναι αφιερωμένη στην Καλαμάτα!!!


Μπορεί η καλοκαιρινή μπόρα να μην επέτρεψε στο Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας που παραβρέθηκε απόψε στο Άλσος Περιστερίου να ξεδιπλώσει στους θεατές τη χορευτική του δεινότητα, αλλά προλάβαμε και πήραμε μια γεύση απ' αυτή με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Μεσσήνιο πρώην Δήμαρχο Περιστερίου κ. Θεόδωρο Δημητρακόπουλο να σέρνουν πρώτοι τον χορό επικεφαλής του χορευτικού.
Τον Παναγιώτη Νίκα και την αντιπροσωπεία φορέων και συλλόγων της Καλαμάτας υποδέχθηκε στο Άλσος ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και αμέσως μετά την ξενάγηση στα περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα ακολούθησε μια σεμνή τελετή στην οποία αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.
Τιμητική πλακέτα για την πολιτιστική προσφορά του, απονεμήθηκε στο Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας! 
Στο Άλσος Περιστερίου που αυτή την εποχή διοργανώνονται αλλεπάλληλες εκδηλώσεις, η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στην Καλαμάτα: Στον πολιτισμό και τα προϊόντα της!
Παρά τις βροχές και τον άστατο καιρό των τελευταίων ημερών, ο κόσμος επισκέπτεται καθημερινά τους χώρους του εξαιρετικού άλσους και συμμετέχει στις δραστηριότητες.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας φεύγοντας, ανανέωσε το ραντεβού στον ίδιο χώρο για τον Σεπτέμβριο!
Μεταξύ των πολλών συμπατριωτών μας που ήταν παρόντες απόψε εδώ, διακρίναμε και τον κ. Μανώλη Μάκαρη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμάτας!





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: