Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Οι Αμερικάνοι λάτρεψαν το εσωτερικό ντιζάιν της Giulia!!!


Μετά από εμάς που λατρέψαμε και που μάλλον πρώτοι φωτογραφίσαμε την Giulia επί Ελληνικού εδάφους, τώρα και οι Αμερικάνοι λάτρεψαν το εσωτερικό ντιζάιν της Alfa Romeo Giulia!
Κάθε χρόνο, το αμερικανικό Wards Auto αξιολογεί τα εσωτερικά των νέων αυτοκινήτων που δοκιμάζει.
Η αξιολόγηση γίνεται με κριτήρια την αισθητική, την άνεση, την εργονομία, τη χρήση των υλικών, τη συναρμογή και το φινίρισμα, καθώς και τη χρηστικότητα των ηλεκτρονικών. Τα εσωτερικά που αξιολογούνται πρέπει να είναι εντελώς νέα ή σαφώς αναθεωρημένα.
Η αξιολόγηση του 2016 είχε ανάμεσα στους νικητές την BMW, τη Chevrolet και την Cadillac. Φέτος υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία.
Ιδού λοιπόν τα 10 καλύτερα Εσωτερικά του 2017, κατά το Wards Auto. Παρατίθεται και η τιμή των αντίστοιχων μοντέλων στις ΗΠΑ:

Alfa Romeo Giulia $50.490

Bentley Bentayga $278.730

Buick LaCrosse $50.270

Honda CR-V $34.635

Lexus LC 500 $102.995

Lincoln Continental $72.870

Maserati Levante $90.000

Mazda CX-9 $45.855

MΙΝΙ Countryman $38.450

Subaru Impreza $29.260

Ο κατάλογος των νικητών του 2017 περιλαμβάνει κάποιους ενδιαφέροντες νεοφερμένους, όπως οι Maserati Levante, Buick LaCrosse και Lincoln Continental, αλλά και καθιερωμένους πρωταγωνιστές από τη Honda και τη Lexus.
Προσπαθούμε κάθε χρόνο να φτιάχνουμε μια λίστα που να είναι ποικίλη, αντιπροσωπεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες μοντέλων και τιμών. Το γεγονός ότι επτά μάρκες κερδίζουν το πρώτο τους τρόπαιο "Wards 10 Best Interiors" πιστοποιεί την πρόοδο που έχει γίνει σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία. λέει ο υπεύθυνος περιεχομένου του Wards Auto, Drew Winter. 
Μόνο τρεις κατασκευαστές της φετινής λίστας έχουν ξανακερδίσει στο θεσμό: οι Lexus, Honda και Mazda. Οι υπόλοιποι επτά κάνουν φέτος την πρώτη τους εμφάνιση στο Top 10. Οι Alfa Romeo, Bentley, Buick, Lincoln, Maserati, MΙΝΙ και Subaru δεν είχαν ποτέ ξανά μπει στην τελική λίστα, στα επτά χρόνια του διαγωνισμού.
Οι δέκα νικητές επιλέχθηκαν ανάμεσα σε πάνω από 31 εσωτερικά αυτοκινήτων που δοκιμάστηκαν από το περιοδικό.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: