Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πρώτα πήραν φωτιά τα τηγάνια και μετά τα πιρούνια μας!!!


Ξεκινήσαμε πρωί - πρωί με τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ, αλλά το βραδινό σόου του σεφ μας άφησε άναυδους... τα τηγάνια πήραν στην κυριολεξία φωτιά... οι μακαρονάδες που επιλέξαμε σερβιρίστηκαν πριν καλά - καλά το καταλάβουμε στα καλαίσθητα χάρτινα κουτιά... φτάσαμε σπίτι και τα ανοίξαμε... τα μπαχαρικά ευωδίασαν την ατμόσφαιρα... ήταν κι αυτή η πείνα και η προσμονή για τις καινούργιες γεύσεις... τα πιρούνια μας πήραν κι αυτά φωτιά!!!
Στη γωνία της Παλαιών Πατρών Γερμανού με τον πεζόδρομο της Μάρκου Μπότσαρη στο Αιγάλεω, λίγες δεκάδες μέτρα από τη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Θηβών προς Πειραιά, θα βρείτε έναν όμορφο πολυχώρο εξαιρετικά διακοσμημένο από τον καλό μας φίλο Παναγιώτη Μπάφη. Το Qahwa (Κάφφα) cafe, το Qahwa Alcohol και το Kamaroni, που προσφέρουν καφέ, ποτό και... μακαρόνια στο χέρι!!!
Χωρίς υπερβολή, πρόκειται για τις καλύτερες μακαρονάδες που έχουμε απολαύσει, αφού πρώτα παρακολουθήσαμε όλο το τελετουργικό της παρασκευής τους... Σας συνιστούμε να το επισκεφθείτε και ξαναμιλάμε!!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: