Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΕΑ ζητούν συγνώμη από τους Χαϊδαριώτες για την αναστάτωση!!!


Εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη μας αλλά και σε διπλανούς Δήμους όπως το Αιγάλεω και το Περιστέρι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα στον τομέα της ενισχυτικής διδασκαλίας τα Φροντιστήρια Παπαδέα.
Ένα ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες έμπροσθεν της εισόδου του φροντιστηρίου στην Στρατ. Καραϊσκάκη 61 στο Χαϊδάρι, και που προήλθε από λάθος συνεννόηση του φροντιστηρίου με τη Δημοτική Αρχή, ευαισθητοποίησε σήμερα τη διεύθυνση του φροντιστηρίου και την οδήγησε στην έκδοση της ανακοινώσεως που θα διαβάσετε παρακάτω.
Με αφορμή την έκδοση της ανακοινώσεως δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω απ' όσα προσωπικά γνωρίζω πως το εν λόγω φροντιστήριο έχει επανειλημμένως δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο αναλαμβάνοντας τη δωρεάν διδασκαλία απόρων μαθητών, αλλά και μαθητριών ιδρυμάτων, όπως του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου που βρίσκεται στο Χαϊδάρι. 

Η ανακοίνωση του φροντιστηρίου:

Αξιότιμοι κύριοι,
Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε στον αναγνωστικό κοινό σας και στην τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου, την ειλικρινή λύπη μας για το ατυχές συμβάν με την τοποθέτηση προ ημερών εκ μέρους μας διαφημιστικής πινακίδας σε χώρο που είναι χώρος πρασίνου και βρίσκονται αιωνόβια πεύκα. Φυσικά, η πινακίδα ορθώς αφαιρέθηκε.
Δεν γνωρίζαμε τον "άγραφο νόμο" που λέει ότι κανείς δεν τοποθετεί οτιδήποτε σε αυτό τον χώρο. Λυπούμαστε πολύ για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία. Θα έρθουμε σε άμεση συνεργασία με την οικεία δημοτική αρχή, ώστε οι ενέργειές μας στο μέλλον να είναι απολύτως σύννομες.
Εκ της διευθύνσεως


Η Έφη Παπαδέα, ιδιοκτήτρια των ομώνυμων φροντιστηρίων, είναι πτυχιούχος του Ιστορικού - Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αγγλικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Πρόεδρος από το 1996 της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, οργάνου που εκπροσωπεί 150.000 εκπαιδευτικούς εργαζομένους στο φροντιστηριακό χώρο.
Πρώτη εκπρόσωπος του φροντιστηριακού χώρου στην Ομοσπονδία Επιμελητηρίων Αττικής.
Ιδρυτικό Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών,
Ιδρυτικό Μέλος του Δικτύου Προστασίας για τα δικαιώματα των παιδιών,
Ιδρυτικό Μέλος της Εκπαιδευτικής Αρωγής Νέων στα Αναμορφωτήρια,
Μέλος του Οργανισμού για τη Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας,
Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Εκπαιδευτικών.
Ανέθεσε σε πανεπιστημιακούς την επιστημονική εποπτεία του έργου: Έρευνα για τη διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τον τρόπο εισαγωγής των υποψηφίων στις χώρες της Ευρώπης.
Οργάνωσε την οικονομική στήριξη εκπαιδευτικών για τη δημιουργία σχολείων στους Καλλάς.
Επιστημονική υπεύθυνος Σεμιναρίων Εκπαίδευσης Αλλοδαπών σε συνεργασία με το πολιτιστικό τμήμα του Παν/μίου Αθηνών και το Δήμο Αθηναίων.
Βραβευμένη από την Ελληνοκουρδική Ένωση Φιλίας, το Δίκτυο ROM για τους Τσιγγανόπαιδες, την Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες μαθητές και τη Μητρόπολη Πειραιώς.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον καταλαβαν το λαθος ειναι κατι που τους τιμα.
ΓΚ.