Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Αφού δεν μπορούμε στο Χαϊδάρι, μπορούν στο Περιστέρι γιορτή του κρασιού!!!


Στο Χαϊδάρι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Την ώρα που για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας βυθιζόμαστε σε μια ανούσια αντιπαράθεση η οποία δεν προσφέρει απολύτως τίποτα και δεν οδηγεί πουθενά, στον διπλανό μας Δήμο, στο Περιστέρι που κάποτε όλοι λοιδορούσαμε και που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να είναι υπόδειγμα στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, οικειοποιούνται θεσμούς (και καλά κάνουν αφού τους απεμπολήσαμε και δεν είμαστε σε θέση να τους υπερασπιστούμε και να τους αναβιώσουμε) που κατά το παρελθόν έκαναν την πόλη μας, το Χαϊδάρι, πασίγνωστο σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο. 
Γιορτή του κρασιού στο Δαφνί. Σήμα κατατεθέν της πόλης που κάποια στιγμή θεωρήσαμε εσφαλμένα πως μας προσβάλει και δεν μας προβάλει. Ήταν και οι εποχές τέτοιες, ήταν και το αγωνιστικό ταμπεραμέντο των δημοτικών αρχόντων που πούλαγε στο πόπολο, ήταν της μόδας και οι αντιπαραθέσεις των αρχόντων με τους επιχειρηματίες, ήταν και η εποχή των κοινωνικοποιήσεων και του ελέγχου των πάντων από το δημόσιο και την Τ.Α. και έτσι ήρθε η καταστροφή...
Περιδιαβαίνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπεσα σήμερα επάνω στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΝ.ΕΛ.Π.Α.)

Οι ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΝ.ΕΛ.Π.Α.) Διοργανώνουν στην Αθήνα από 22 Απριλίου έως & 1 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, την αναβίωση της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ της ΑΘΗΝΑΣ» (Athens Wine Festival) που αφορά ειδικά τον ΚΛΑΔΟ των ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και να εκτιμήσουν το καλό Ελληνικό Κρασί με Ελληνική μουσική, τραγούδια και χορούς, από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και άφθονες Ελληνικές γεύσεις.
Το κρασί θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ.
Επιπλέον θα υπάρχει Έκθεση Αποσταγμάτων και Παραδοσιακών Προϊόντων.
Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 10 ημέρες.
Με σκοπό την αναβίωση και καθιέρωση της παραδοσιακής ΓΙΟΡΤΗΣ του ΚΡΑΣΙΟΥ.
Θα έχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις 11.00 π.μ. έως τις 1.00 π.μ.
11.00 έως 17.30 το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα εμπεριέχει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και από 17.30 έως 1.00 π.μ. Ελληνικά τραγούδια και χορούς.
Η εισφορά εισόδου θα είναι 5 ευρώ

Όπως βλέπετε, βρέθηκαν φορείς και επιχειρηματίες που επιδιώκουν την αναβίωση στα Δυτικά προάστια αυτού που εμείς είχαμε προτείνει εδώ εις ώτα μη ακουόντων!!!

Άντε εις υγείαν των Χαϊδαριωτών δημοτικών αρχόντων!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: