Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Άμεση αντίδραση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού!!!


Η εξοργιστική φωτογραφία που βλέπετε, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Έπειτα από το άγριο κράξιμο που έπεσε, υπήρξε άμεση αντίδραση από το Γ.Ε.Σ. Η φωτογραφία δείχνει στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου.

Από το Γ.Ε.Σ. ανακοινώθηκαν τα εξής:

1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.


1 σχόλιο:

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Τους μαζέψαμε εδώ, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους σπουδάζουμε, τους δίνουμε δουλειά... και αυτό είναι το ευχαριστώ. Φίδια στον κόρφο μας εκτρέφουμε. Δούρειους ίππους ετοιμάζουμε για την άλωση της χώρας μας. Για να αφυπνισθούμε από τον λήθαργο που έχουμε περιπέσει ως λαός...