Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Σημαντική εκδήλωση στα Δυτικά από τη Γέφυρα Ζωής!!!


Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί στη ετησία γιορτή της.

*Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18.00* στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ, Ιερά Οδός 154 και Νάξου, *(ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ)*

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα ενώ ταυτόχρονα θα μοιράσει χαρά και χαμόγελα στα παιδιά του συλλόγου μας.

*Σας περιμένουμε να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός!*


*ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ*
H ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Μια δημιουργική «φωλιά» για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση - φάσμα αυτισμού έχει ανοίξει τις πύλες της τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό Τομέα Αττικής, Γονείς παιδιών με αναπηρία, αλλά και φίλοι με περίσσευμα αγάπης για αυτούς τους καθημερινούς ήρωες άνοιξαν την αγκαλιά τους και δημιούργησαν τη «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».
Οι Γονείς και οι εθελοντές της «Γέφυρας Ζωής» με πολλή αγάπη, όρεξη και μεράκι και κύριο στόχο την βελτίωση της ψυχικής και κοινωνικής ζωής παιδιών και εφήβων με "με αναπηρία" αγωνίζονται με αξιοπρέπεια για να καλύψουν τα «κενά» της Απογευματινής Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά & νέους με αναπηρία.


Η εκδήλωση αυτή είναι μια ξεχωριστή γιορτή για εμάς όχι μόνο επειδή διεξάγεται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία της 3ης Δεκέμβρη αλλά κυρίως επειδή μέσω αυτής δίνεται κάθε χρόνο η ευκαιρία στα παιδιά της Γέφυρας Ζωής να σας γνωρίσουν αλλά και να σας παρουσιάσουν, από κοινού με τους εθελοντές, ένα μέρος από τις δραστηριότητες με τις οποίες απασχολούνται καθημερινά στον απογευματινό εθελοντικό μας Πολυχώρο.

*Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει μπουφέ. Στο χώρο θα λειτουργεί επίσης περίπτερο για την πώληση της ατζέντας-ημερολόγιο του συλλόγου καθώς και δημιουργίες φτιαγμένες από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής τα οποία θα τίθενται προς πώληση με σκοπό την ενίσχυση του εθελοντικού Πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: