Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Πανάγος και Παπάνογλου στην Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων!


Τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων» θα φορούν πλέον οι Δημήτρης Πανάγος και Σεραφείμ Παπάνογλου.
Ο Δημήτρης Πανάγος, all around player, είναι εκ των κορυφαίων αθλητών, με πολλές περγαμηνές, που έχει αγωνιστεί στην ΕΣΚΑΝΑ και σε Εθνικές Κατηγορίες. Είναι το δεύτερο πέρασμα του Δημήτρη από την Ένωση Νέας Περάμου και πλέον στα γνωστά του λημέρια είναι έτοιμος για μία δυναμική χρονιά. Τελευταία αγωνίστηκε στην ομάδα του Μίλωνα.
Ο Σεραφείμ Παπάνογλου, πολύπειρος forward – center, με μεγάλη καριέρα στον Σπόρτινγκ, θα ενισχύσει την frontline της Ένωσης. Ο Σεραφείμ υπήρξε για πολλά χρόνια αρχηγός στον Σπόρτινγκ, έχει αναδειχθεί 1ος σκόρερ Γ' Εθνικής το 2010 και της ΕΣΚΑΣΕ το 2015, ενώ έχει τιμηθεί και με το βραβείο Fair Play από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλοθοσφαίρισης.
Στις 22 Δεκεμβρίου του 2013, ο Σπόρτιγκ αντιμετώπισε τον Προμηθέα για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου στην Γ' Εθνική. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 75-76 και απέμεναν 24'6" για το φινάλε. Οι γηπεδούχοι πήραν τάιμ άουτ και τότε οπαδοί πέταξαν έναν κάδο απορριμμάτων στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ του Προμηθέα. Ο παίκτης έπεσε αιμόφυρτος στο παρκέ και το γήπεδο εκκενώθηκε. Ο τότε αρχηγός του Σπόρτιγκ, Σεραφείμ Παπάνογλου αποφάσισε να μην εκδηλώσει επίθεση ως ένδειξης συμπαράστασης στον Ντιπ.
Η συμφωνία της διοίκησης με τους παίκτες δεν άργησε να επιτευχθεί, αφού κινήθηκε με άκρα μυστικότητα εδώ και καιρό, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας για την φετινή χρονιά ξεκίνησε πολύ νωρίς.
Και οι δύο αυτοί μεγάλοι αθλητές συνδυάζουν υψηλή αγωνιστική ποιότητα και αξιοσημείωτο ήθος, απαραίτητες προϋποθέσεις για τους παίκτες, τους προπονητές, τους διοικούντες, που βρίσκονται πλάι σε αυτή την ομάδα.
Οι ιθύνοντες της ομάδας σε στενή συνεργασία με τον κοόυτς Κώστα Μιχελιδάκη, που παραμένει στο τιμόνι της από πέρυσι, συνθέτουν με μεγάλη προσοχή τα κομμάτια του παζλ που λείπουν στο υπάρχον αξιόλογο και πολύ καλό ρόστερ, ώστε η ομάδα να πετύχει του υψηλούς στόχους που έχει θέσει.
Μαζί με τον Σπύρο Προσολέντη που παρέμεινε και αυτός στην ομάδα, η Πέραμος θα έχει τα τρία «Π» που θα αποτελέσουν σημαντικούς Πυλώνες για τη νέα χρόνια που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: