Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Τα πεύκα πεθαίνουν όρθια στο Χαϊδάρι!!!


Άλλο ένα πεύκο κατέρρευσε σήμερα καταμεσήμερο στον πευκόδρομο έξω από την "λαδορίγανη"... Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω σε πεζό συμπολίτη μας, σε θαμώνα καταστήματος ή σε αυτοκίνητο... Ο πευκόδρομος της Καραϊσκάκη αποτελεί την ταυτότητα της πόλης μας και παρόλα αυτά έχει αφεθεί στην τύχη του... Έχουμε καταντήσει γραφικοί με το να επισημαίνουμε πως ο πευκόδρομος της Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι έχει γεράσει και θέλει φροντίδα... Και για όσους τρέφουν αυταπάτες, επιχειρηματίες και δημοτικούς άρχοντες, έχουμε να πούμε ότι χωρίς αυτή τη μοναδική δενδροστοιχία, να ξεχάσουν το καθημερινό σούρτα-φέρτα στον μοναδικό πεζόδρομο της πόλης που συνδέει την Ιερά Οδό με τη Λεωφόρο Αθηνών και έχουν επενδύσει πάνω σε αυτό... Δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθούμε με το θέμα... Τα πεύκα έχουν γεράσει και θέλουν φροντίδα. Τα πεύκα έχουν καταστραφεί από τις παλαιότερες αναπλάσεις του πεζόδρομου. Τα πεύκα τα έχει πετσοκόψει η ΔΕΗ για να μην πλησιάζουν στις κολώνες και στα καλώδια. Τα πεύκα έχουν καεί από τους νονούς της νύχτας. Τα πεύκα θέλουν επιμελέστατο καθάρισμα. Τα πεύκα αρρωσταίνουν. Τα πεύκα λιγοστεύουν και δεν αντικαθίστανται με πεύκα.











2 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

Ο Δήμαρχος και όλοι οι δημοτικοί προύχοντες που αποτελούν την Δημοτική αρχή είναι για κανένα πανηγύρι εκεί έξω από το Δημαρχείο και όλα τα άλλα τα έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού.

Unknown είπε...

Όντως υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας στον κεντρικό πευκόδρομο της πόλης, κ.Χουδελούδη χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι οι κάτοικοι της περιοχής ότι βλέπετε να ενημερώνετε άμεσα την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.