Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Στα Μαλλωτά Αρκαδίας ανησυχούν για τις οδικές διευθετήσεις του ΜΟΡΕΑ...


Πριν από ένα μήνα σας παρουσιάσαμε εδώ τον κόμβο της Μεγαλοπόλεως που σύμφωνα με τους υπευθύνους έπρεπε να είχε παραδοθεί από τις 15 Ιουνίου...

Σήμερα γίναμε δέκτες του προβληματισμού και της ανησυχίας των μελλών του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών Αρκαδίας που μιλούν για Εκπλήξεις από τον ΜΟΡΕΑ στη συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης, αποστέλλοντας και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό...

Εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο ΜΟΡΕΑΣ με την πολυπόθητη παράδοση της Συνδετήριας Οδού της Μεγαλόπολης με τη Ν.Ε.Ο. Τρίπολης - Καλαμάτας.
Παραμερίζοντας την ταλαιπωρία που υφίστανται οι Περιβολιώτες και Μαλλωταίοι, κάτοικοι και ιδιοκτήτες κτημάτων εκατέρωθεν της συνδετήριας, με το κλείσιμο κάποιων αγροτικών δρόμων και την πορεία τους σε άλλα σημεία, εμείς θα σταθούμε στο αστείο της υπόθεσης.
Κατά μήκος της συνδετήριας καταργήθηκαν κάποιοι αγροτικοί δρόμοι που συνδέουν τα Μαλλωτά με τα Περιβόλια ενώ κάποιοι άλλοι παρέμειναν. Στο ύψος των Περιβολίων έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ένας κυκλικός κόμβος στον οποίο καταλήγουν οι κοντινοί αγροτικοί δρόμοι και τοποθετήθηκαν οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης.
Το ευτράπελο εντοπίζεται στο γεγονός ότι γα να πας ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ όπως μας ενημερώνουν οι πινακίδες πρέπει να βγεις στον κυκλικό κόμβο και να καταλήξεις στους χωματόδρομους που οδηγούν στο Κάτω Μακρύσι - Μαραθούσα και στα Μαλλωτά και από εκεί στην Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης - Τρίπολης, αρκεί να γνωρίζεις τη διαδρομή.
Λέτε να είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας αποτρέψει ο ΜΟΡΕΑΣ να πηγαίνουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ και να πηγαίνουμε ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ;





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλετε δηλαδή; Να φτιάξει ο ΜΟΡΕΑΣ όλο το οδικό δίκτυο της Αρκαδίας; Δουλειά της Περιφέρειας είναι να ασφαλτοστρώσει τους χωματόδρομους ή να χαράξει νέο επαρχιακό δίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ζητάει κανένας ασφαλτόστρωση δρόμων. Αλλά όταν κατασκευάζεις πινακίδες προσέχεις τι γράφεις. Αν μπει μία νταλίκα στο χωματόδρομο για να πάει στην Τρίπολη (ενώ υπάρχει ο δρόμος μέσω της Μεγαλόπολης) να έρθεις εσύ να τη βγάλεις από τα χωράφια. Έξυπνε.