Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Δεν πρόκειται να παραδοθεί τον Αύγουστο ο Περιφερειακός της Καλαμάτας!!!


Δεν θα είναι έτοιμος τον Αύγουστο ο Περιφερειακός της Καλαμάτας. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Βλέποντας την πρόοδο των εργασιών στα εργοτάξια είμαι βέβαιος πως για άλλη μια φορά θα πέσουν έξω τα χρονοδιαγράμματα των υπευθύνων. Και μακάρι να κάνω λάθος εγώ...












6 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι περιμένουν τις εκλογές.
Ετσι ώστε για να βγει ο Μητσοτάκης να πάει να την εγκαινιάσει αυτός, για να την σπάσει και στον Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

xa xa ax ax xa xa

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραιες φωτογραφιες,τουλαχιστον δουλευεται εντατικα απο οτι φαινεται και αυτο ειναι πολυ θετικο τωρα και να αργησει 2-3 μηνες πιστευω οτι δεν θα εχει και τοσο σημασια για ενα τοσο μεγαλο εργο για την περιοχη αρκει να συνεχιστουν αυτοι οι ρυθμοι και να μην ξαναρχισουν τα προβληματα!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Η κοροϊδία των πολιτικών, η κοροϊδία των υπηρεσιακών παραγόντων, η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία τους και το σιγοντάρισμα των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με ενοχλούν περισσότερο από μια λογική καθυστέρηση. Εδώ όμως δεν πρόκειται για λογικές καθυστερήσεις. Όλα τα έργα στο νομό παραδίδονται με καθυστερήσεις πολλών ετών. Ακόμα και δεκαετιών. Αν πιστεύαμε τα τοπικά μέσα που προβάλλουν με το αζημίωτο τους πολιτικάντηδες του νομού, το συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και χρόνια. Κρίμα γιατί αντί έντονης κριτικής οι δημοσιογράφοι τούς χαϊδεύουν τα αυτιά εξοργίζοντας τους πολίτες και καθιστώντας τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που εργάζονται αναξιόπιστα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα θα επρεπε να ήταν ετοιμο ομως πιστευω απο τον Ιανουαριο που ξαναξεκινησε και δουλευεται με πολυ καλους ρυθμους σε ολο το μηκος του χωρις πλεον οικονομικες εκκρεμοτητες και χωρις εκκρεμεις απαλλοτριωσεις για πρωτη φορα ειναι σχεδον βεβαιο οτι σε λιγους μηνες θα ειναι ετοιμο και θα ειναι ενα κοσμημα και κυριως λειτουργικα απαραιτητο για την περιοχη μας,να βαζετε συχνα φωτογραφιες να βλεπουμε την εξελιξη του.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σιγουρος οτι θα γινει Αυγουστο αλλα δεν γνωριζουμε ποιο ετος θα γινει υπομονη
ΓΚ.