Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Προτείνουμε χώρο φιλοξενίας στο Χαϊδάρι!!!


Το blog προτείνει την τοποθεσία "Νταμάρι Χαμηλοθώρη" στο Χαϊδάρι για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών, μεταναστών, προσφύγων ή όπως αλλιώς θέλετε, πείτε τους.
Εδώ μπορούν να τοποθετηθούν αρκετές δεκάδες λυόμενα, διότι ο χώρος είναι ευάερος, ευήλιος, με πανοραμική θέα και από ότι διαπιστώνω τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής είναι ευαισθητοποιημένοι και πρόθυμοι να συνδράμουν.
Άλλωστε ο χώρος βρίσκεται εντός της πόλεως, στην πιο in συνοικία, δίπλα στην Εθνική Οδό και είναι γνωστός στον ΑΣΔΑ και στο Δήμο μας.






3 σχόλια:

Kostas Plastiras είπε...

Oντως έτσι είναι ακριβώς, όπως τα λέει ο Κύριος Μπενέας και από ότι βλέπω είναι η μόνη δημόσια πρόταση. Αφού και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις όλες είναι ναι μεν αλλά...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Σε μια πόλη χωρίς τις ανάλογες υποδομές, που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τις τελευταίες πλημμύρες και που για πολλούς μήνες κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για φιλοξενία προσφύγων. Και βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για φιλοξενία λαθρομεταναστών. Που θα τους βάλουμε; Στο κολυμβητήριο, στο γυμναστήριο, στις πλατείες ή στα σχολικά συγκροτήματα; Τρέξαμε πρώτοι στο κάλεσμα του Δήμου για να προσφέρουμε άλλοι από το υστέρημα και άλλοι από το περίσσευμά τους. Τα νοσοκομεία της περιοχής τους δέχονται για πρώτες βοήθειες ή νοσηλεία. Τα ξενοδοχεία της πόλης έχουν κατακλυστεί από αυτούς που έφυγαν από τον καταυλισμό του Σχιστού. Έτσι λένε οι πληροφορίες μου. Ως εκεί. Τι άλλο να κάνουμε; Όποιος έχει την ευχέρεια, την οικονομική δυνατότητα και μεγάλο σπίτι, ας φιλοξενήσει όσους μπορεί. Αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους φέρει στην πόλη και να περιφέρονται στην αγορά και στις γειτονιές χωρίς καμιά προοπτική. Όσοι τα προηγούμενα χρόνια μιλούσαν για πολιτική ανοιχτών συνόρων, για χώρα ξέφραγο αμπέλι και για πλατείες που οι άνθρωποι λιάζονται, ήρθε η ώρα να υποστούν το τίμημα της πολιτικής τους...

Ανώνυμος είπε...

Όλο αυτό το δράμα που ξεκινάει εις βάρος της Πατρίδας μας, φαίνεται να έχει σχεδιαστεί πολύ καλά και μακρόπνοα από την Τουρκία. Αυτό φαίνεται από το ότι οι «πρόσφυγες» ή πρόσφυγες επιλέγουν να πνιγούν στο νότιο Αιγαίο και να μην πάνε Από λ.χ. το Λιμανκόϊ της Ανατολικής Θράκης στην Αγαθούπολη Βουλγαρίας που ανήκει στην Ε.Ε. Φοβερό και καταχθόνιο σχέδιο που βρήκε εσωτερικούς συνεργούς οι οποίοι με διάφορα ιδεολογήματα δέχονται μια ωρολογιακή βόμβα στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή, αρχίζει το δεύτερο μέρος του σχεδίου εις βάρος μας. Μας έχουν βρει μπόσικους λόγω χρέους και έχουμε δώσει πλάτη στους οπαδούς του Οθωμανικού Δικαίου, Τούρκους. Στους μπαμπέσηδες. Στους προαιώνιους εχθρούς μας που σώνει και καλά είναι φίλοι μας με χιλιάδες χιλιάδων παραβιάσεις των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας καθημερινώς από το 1974. Οι Μεμέτηδες, είναι γνωστοί για την μακροχρόνια στρατηγική τους και την επιμονή τους.
Και εμείς είμαστε πασίγνωστοι για την παροιμιώδη απειθαρχία μας και τον φυσικό αναρχισμό μας (μερικό προϊόν της Οθωμανίας κι αυτό) που έκανε τον Ουίστον Τσώρτσιλ, να πει στο Αγγλικό Κοινοβούλιο, ότι «αν θες να γελοιοποιήσεις ένα νόμο, βάλε τους Έλληνες να τον εφαρμόσουν.
Μόνο δια της γελοιοποιήσεως του προσφυγικού ζητήματος θα βρούμε «ελληνική» λύση.
Γελοιοποιείται όμως η ζοφερή πραγματικότητα στην πλέον οικονομικά δύσκολη Ιστορία της Ελλάδος; Γελοιοποιείται ένα πρόβλημα δια της αγνοήσεώς του (όπως κάναμε «επιτυχώς» και για το οικονομικό και το συνταξιοδοτικό κτλ;) Γελοιοποιούνται οι ορδές -ψυχές που μαζί με -Κύριος οίδε- πόσους πράκτορες κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα και ξεσηκώνονται με ένα μαζικό SMS;
Χρειαζόμαστε επειγόντως φώτιση και επί πλέον και θαύμα.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα σύμφωνα με τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου!