Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Γαλάζιες νεοΝεοδημοκρατικές γελοιότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!



Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει την διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου και διεξαγωγή Τακτικού Συνεδρίου ΟΝΝΕΔ και η άμεση παραίτηση του Σάκη Ιωαννίδη από την προεδρία της οργάνωσης, πυροδότησαν παρασκηνιακές αντιδράσεις στους οργανωμένους της νεολαίας σε όλη την επικράτεια.
Και ενώ εκείνα τα χρόνια του 1ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που είχα την τιμή να είμαι Σύνεδρος, ό,τι είχαμε να πούμε το λέγαμε στα όργανα που συμμετείχαμε, στις προβλεπόμενες εσωκομματικές διαδικασίες και στον ημερήσιο τύπο, τις τελευταίες ημέρες "Γαλάζια σκατά" με κατακλύζουν, όπως κι εσάς φαντάζομαι, με αιτήματα φιλίας στο facebook πιστεύοντας ότι μπορούν να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις της νεολαίας όχι καταθέτοντας ευθαρσώς και επωνύμως τις προτάσεις τους, αλλά λασπολογώντας εις βάρος των εσωκομματικών αντιπάλων τους.
Ψεύτικα προφίλ με όλες τις παραλλαγές του "Γαλάζιο ...", "Γαλάζιος ...", "Γαλάζια ...", "Galazio ...", "Galazia ...", κλπ, μανιωδώς σου κάνουν επίθεση φιλίας έτοιμα να βυσσοδομήσουν...
Κάποιοι από δαύτους έχουν ξεμείνει από τις προηγούμενες διαδικασίες εκλογής προέδρου, κάποιοι μεγάλωσαν και αποσύρθηκαν ενώ οι καινούργιοι έρχονται με το πείσμα και τον ζήλο του πρωτάρη.
Οι άνθρωποι αυτοί που δεν έχουν τα "άντερα" να εκτεθούν στο προσκήνιο και επιζητούν ρόλους στο παρασκήνιο θα πλαισιώσουν τα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων της οργάνωσης σήμερα και τα επιτελεία των προέδρων του κόμματος και εν δυνάμει πρωθυπουργών μεθαύριο. Πολλοί δε από αυτούς θα κατέχουν και θέσεις ευθύνης ή διακυβέρνησης της χώρας στο μέλλον, διότι απ' ότι βλέπω είναι παιδιά με πανεπιστημιακή μόρφωση αφού στο προφίλ τους για να μην μπερδεύονται αναφέρουν και τις σχολές που σπουδάζουν...
Βέβαια το να έχεις πανεπιστημιακή μόρφωση δεν σημαίνει απολύτως τίποτα εάν δεν έχεις εντιμότητα και κοινωνική μόρφωση.
Αλήθεια σε τι μπορεί να ελπίζει η χώρα από δαύτους αφού το μόνο μέλημά τους είναι η με κάθε μέσον βόλεψη των κολλητών τους, συνάμα με τη δική τους βόλεψη στην καρέκλα της εξουσίας;
Ευελπιστώ οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, εάν δεν τους υποκινούν, με μια συμφωνία κυρίων να τους απομονώσουν. Θα είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς την κοινωνία. Διαφορετικά, θα ξαναγελάσει και το παρδαλό "Γαλάζιο κατσίκι" και κανένας μα κανένας σ' αυτή τη χώρα δεν θα 'χει να ελπίζει σε τίποτα...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έληξε χθες η προθεσμία για την καταβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.
Μοναδικός υποψήφιος είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης ο οποίος αφού κατέθεσε την υποψηφιότητά του στην κεντρική εφορευτική επιτροπή συνοδευόμενη από τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών μελών του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, δήλωσε τα εξής:
«Θα ήθελα να μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους 962 ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες οι οποίο πίστεψαν σε μένα και προσέφεραν τη στήριξή τους. Η επόμενη ημέρα της οργάνωσης απαιτεί συνθέσεις και δουλειά, προκειμένου να μετεξελιχθούμε το συντομότερο δυνατό σε μια σύγχρονη πολιτική νεολαία».
Την υποψηφιότητα του Βασίλη Γεωργιάδη υπέγραψαν 962 μέλη του τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ (70,6%), 134 από τα 180 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, 14 από τους 17 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, 50 από τους 61 προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών και 8 από τα 13 μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου.