Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το Χαϊδάρι υποδέχεται τους αγρότες!!!


Οι Χαϊδαριώτες ΤΩΡΑ με τη συμβολική παρουσία τους στην Πλατεία Δημαρχείου στον κόμβο Παλατάκι υποδέχθηκαν τους αγρότες που επελαύνουν με μεγάλη δυσκολία λόγω των αλλεπάλληλων μπλόκων και κατευθύνονται στο κέντρο της Αθήνας... ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΨΕΥΤΑΛΕΞΗ να ξέρεις εσύ και οι ΨΕΥΤΕΣ συνοδοιπόροι σου ότι όλα εδώ πληρώνονται... Ετοιμάσου... Τα ελικόπτερα πάνω από τα κεφάλια μας για εσένα και την παρέα σου πετάνε... Καλά τα κατάφερες... Οι Έλληνες μετά από εσένα θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ... Και που είσαι;;; Απόψε στην Αθήνα δεν φτουράν τα αλάνια των Εξαρχείων... Γι αυτό να τα μαζέψεις...  















2 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δελτίο Τύπου
Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου καταγγέλλει σφόδρα το όργιο καταστολής που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ, κατά τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, για να σταματήσουν την προσέλευση των αγροτών στα Πανελλαδικά Εργατο-Αγροτικά Συλλαλητήριά.
Σε άμεση τηλεφωνική παρέμβαση προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το Διοικητή της Αστυνομίας Χαϊδαρίου, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, απαίτησε να σταματήσει αμέσως η ευρεία ρίψη χημικών και να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το δρόμο.
Τόνισε, ότι είναι απαράδεκτο να ρίχνει η Κυβέρνηση χημικά σε κατοικημένη περιοχή και ότι επιπλέον εκεί βρίσκεται και το Κέντρο που φιλοξενεί Α.μ.Ε.Α.
Επεσήμανε, ότι έχει αποκλειστεί η περιοχή της Αφαίας και του Σκαραμαγκά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να μετακινηθούν, ούτε να πάρουν τα παιδιά τους που σχολούν από τα σχολεία.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, η συγκέντρωση υποδοχής και αλληλεγγύης των αγροτών, που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου, η Λαϊκή Επιτροπή Χαϊδαρίου, Σωματεία και μαζικοί φορείς.
Σε μια μαζική συγκέντρωση, εκατοντάδες Χαϊδαριώτες με τις μαζικές τους οργανώσεις έδωσαν μαζικό παρόν, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην αγωνιζόμενη αγροτιά.
Νωρίτερα, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν προβεί σε εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων με σκοπό να μην φτάσουν οι αγρότες στο Σύνταγμα.
Υπήρξε, από την πρώτη στιγμή άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου στο Υπουργό Εσωτερικών και ανακοίνωση-καταγγελία της Δημοτικής Αρχής.
Με συνθήματα όπως «εργατιά-αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά», υποδέχθηκαν ένα μικρό τμήμα των αγροτικών μπλόκων που έρχονταν από Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος όγκος των αγροτών κατευθύνθηκε προς το μετρό του ελαιώνα αφού η αστυνομία τους «έφραξε» το δρόμο στο ύψος του Δαφνιού.
Για ακόμα μια φορά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, δείχνει την αποφασιστικότητά της να περάσει τα μέτρα. Μας δείχνει πιο καθαρά με ποιόν είναι ταγμένη, αφού πετά και το τελευταίο φύλλο συκής, δηλαδή τη δήθεν Δημοκρατία και «αριστεροσύνη» της.
Σύντομο χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απεύθυνε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος. Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι η Κυβέρνηση με τα δύο νομοσχέδια για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό επιδιώκει την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και μοιραία το ξεκλήρισμα της αγροτιά αλλά και την φτωχοποίηση των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων. Κατήγγειλε, στους διαδηλωτές την άγρια καταστολή από τη μεριά της αστυνομίας και τόνισε ότι την πολλαπλάσια δύναμη του λαϊκού μας κινήματος, δε μπορεί να σταματήσει κανένα εμπόδιο!
Με σύνθημα, «η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει» έκλεισε η συγκέντρωση και δόθηκαν νέα ραντεβού για το απογευματινό συλλαλητήριο υποδοχής των αγροτών στις 17:00 στην Κάνιγκος και το μεγάλο ΕΡΓΑΤΟ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ Συλλαλητήριο του Σαββάτου στις 11:00 στην Ομόνοια.
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου