Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η ΝΔ Χαϊδαρίου έκοψε τη Βασιλόπιτα!!!


Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το πρωί στο Smile η Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος παρουσία μελών και φίλων. Διακρίναμε μεταξύ άλλων τους Μάξιμο Χαρακόπουλο, Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμο Γιακουμάτο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Κωστή Χατζηδάκη, Άννα Καραμανλή, Άδωνι Γεωργιάδη, Σπύρο Ρομποτή και Μέμα Χαλιώτη. Παρόντες από την Β3 ΝΟΔΕ ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Κώττης και από την περιφερειακή οργάνωση η Ντίνα Αδαμοπούλου και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας.














8 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Που ήταν σήμερα όλοι αυτοί ρε Μπενέα που στήριξε η τοπική οργάνωση στις δημοτικές εκλογές; Υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι σύμβουλοι, πρώην αντιδήμαρχοι και το κακό συναπάντημα; Που ήταν όλοι αυτοί που μοίραζαν δαχτυλίδια και έκαναν υψηλή πολιτική για να ξενερώσουν τον κόσμο της παράταξης και να έρθει ο Σελέκος με 70%; Να σου πω εγώ που ήταν. Διασκορπισμένοι στα καφέ της πόλης ήταν λίγα μέτρα πιο εκεί από την εκδήλωση και η μια παρεούλα τα έχωνε στην άλλη. Το ένα "μεγαλοστέλεχος" δεν γουστάρει το άλλο. Είναι βαριά και χρόνια η αρρώστια σ’ αυτό το κόμμα, και στην πόλη μας, αλλά ίχνος αυτοκριτικής από πουθενά. Και μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και οι προσφάτως τελειωμένοι βουλευτές να εκφωνήσουν πανηγυρικούς...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Κι εγώ στα καφέ της πόλης ήμουν χρυσή μου!!!!
Ας τις λουστούν τις επιλογές τους...

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Καλά, ποιους περίμενες να πάνε σήμερα; Τον Χαλκιά ή τον Μποζίκα; Αυτοί ποτέ δεν ήταν ΝΔ. Τώρα ποιοι και γιατί τους έβαλαν μπροστά είναι άλλη ιστορία... Πονεμένη!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Πάντως ο κόσμος συμμετέχει στηρίζει και ελπίζει όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που εισπράττει άρνηση, απόρριψη και απογοήτευση από τις ηγεσίες του κόμματος αλλά και από τους τοπικούς ηγήτορες.

Ανώνυμος είπε...

Η φιλοδοξία του καθενός πρώτα και πάνω απ' όλα!

Kostas Plastiras είπε...

Πάντα υπάρχουν οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" για να υπηρετούν τις φιλοδοξίες τους...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Χρήσιμοι ηλίθιοι... Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι από τότε που χρησιμοποίησε ο Λένιν αυτή τη φράση και έχει ενσωματωθεί στην πολιτική ορολογία... Το χαρακτηριστικό των χρήσιμων ηλιθίων είναι ότι δουλεύουν σκληρά και στο τέλος άλλοι κάνουν την πολιτική είσπραξη... Είναι απαραίτητοι σε κάποια φάση, για αυτό είναι και χρήσιμοι ηλίθιοι... Οι απλώς ηλίθιοι δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον...

Kostas Plastiras είπε...

Αυτό Γιώργο το έχω ανακαλύψει χρόνια τώρα...
Και τόσα χρόνια κάθομαι και τους βλέπω και γελάω με τα χάλια τους.