Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Με τιμώμενα πρόσωπα η Βασιλόπιτα της Ένωσης Μακεδόνων Δυτικής Αττικής!!!


Η Ένωση Μακεδόνων Δυτικής Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος» έκοψε σήμερα το πρωί στο Café Corner Palace στο Χαϊδάρι την καθιερωμένη πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από την Ένωση δυο εκλεκτοί Μακεδόνες: ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Μιλτιάδης Καραγιάννης και ο Στρατηγός Πέτρος Τεκίδης.
Την εκδήλωση τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους οι Μακεδόνες ηθοποιοί Ανέστης Βλάχος και Παύλος Κοντογιαννίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας και του Παναθηναϊκού Τάκης Λουκανίδης, η Μακεδονίτισσα Βουλευτής της Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων.
Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Ιγνάτιος Κωνσταντινίδης, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Καραπέτρος, τα τιμώμενα πρόσωπα και οι υψηλοί καλεσμένοι ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους για το νέο έτος.
Ακολούθησαν κεράσματα από την Μακεδονική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι Α.Ε. και η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό της Ένωσης, ένα εξαιρετικό θεατρικό που καταχειροκροτήθηκε και την κλήρωση των λαχνών.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ!



















































Δεν υπάρχουν σχόλια: