Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Για να δούμε το απόγευμα το πευκάκι θα είναι στη θέση του;


Σήμερα το μεσημέρι... 12:50 έξω από τις "Νοστιμιές"... Πάνω στον πεζόδρομο, πάνω στο παρτέρι, πάνω στα δέντρα, πάνω στα λάστιχα ποτίσματος, πάνω στην πινακίδα... Για να δούμε το απόγευμα το πευκάκι θα είναι στη θέση του; Ο Δήμος Χαϊδαρίου πάντως ασχολείται με τα θεατρικά του ΠΑΜΕ... Την ίδια ώρα η πόλη είναι ένα απέραντο μπουρδέλο...




10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως το καλυτερο παρκιν στο Χαιδαρι ειναι μεταξυ των οδων Πλαστηρα Σαμου και Δαβακι
στο πεζοδρομο.Γ.Κ.

Kostas Plastiras είπε...

Από την στιγμή που κατάργησαν την Δημοτική Αστυνομία (όχι ότι έκανε και τίποτα το σοβαρό, απλά το μόνο που έκανε ήταν να γράφει καμία κλήση και να πίνει κρυφά κανένα κερασμένο καφεδάκι από από τους μαγαζάτορες για να μην γράφουν τους πελάτες τους που ήθελαν να ψωνίζουν) τότε τη άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε να γίνει; Για να πηγαίνατε την τότε εποχή που μεσουρανούσε η Δημοτική Αστυνομία σε άλλες περιοχές να δείτε τη επιτήρηση υπήρχε. Κλήσεις, και γερανός μέσα σε 5 λεπτά και τρέχαν μετά και δεν έφταναν οι παράνομοι οδηγοί. Π.Χ. Κηφισιά, Μαρούσι, Πειραιά, Χαλάνδρι, Βουλιαγμένη, Παλαιό φάληρο, κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει πλατεια και παρκακι που να μην παρκαρουν μεσα αυτοκινητα. Φταινε αυτοι που δεν σεβονται αλλα και ο δημος που τα βλεπει και δεν κανει τιποτα.

Unknown είπε...

Ετσι ακριβως..τώρα πλήρης ξεπεσμος!

Unknown είπε...

Ετσι ακριβως..τώρα πλήρης ξεπεσμος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Αναμενόμενο είναι να συμβαίνει αυτό, σε μία χώρα όπου το κράτος βάζει πρόστιμα για να εισπράξει και όχι για να αποτρέψει.
Όταν κάποιος μπορεί να σβήσει κλήση για παράνομη στάθμευση επειδή έχει γνωστό στον Δήμο ή στην Τροχαία, τότε αυτό που βγαίνει από το πρόστιμο είναι η λογική του να μην πληρώσει και ΟΧΙ του να μην παρκάρει παράνομα. Αν μπορεί να γλυτώσει δηλαδή το πρόστιμο, θα παρκάρει παράνομα εις αεί και όπου του κατέβει.
Σε διάφορες χώρες του εξωτερικού που έχω ζήσει δεν είναι έτσι. Το πρόστιμο έχει αποτρεπτικό χαρακτήρα, δεν σβήνεται και δεν το βάζει η Τροχαία η ο Δήμος για να εισπράξει χρήματα.
Είναι δε τέτοιο το ποσό, και τέτοιος ο τρόπος που επιβάλλεται το πρόστιμο, ώστε ούτε μπορεί να το αποφύγει κάποιος που παράνομα π.χ έχει σταθμεύσει κάπου, ούτε και μπορεί να την γλυτώσει και να μην το πληρώσει.
Και άμα δεν θέλει να μπλέξει με πρόστιμα και κλήσεις, πολύ απλά δεν σταθμεύει το αυτοκίνητο του εκεί που απαγορεύεται.
Στο εξωτερικό ισχύει και κάτι άλλο που το αναφέρεις πιο πάνω στο σχόλιό σου κι εσύ. Ότι αν παρκάρει κάποιος παράνομα, δεν θα πάρει απλά κλήση και πρόστιμο, θα περάσει επιτόπου ο γερανός του Δημου και θα πάρει το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο γιατί όταν η ταμπέλα λέει ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. Ο νόμος λέει όχι αυτοκίνητα στον πεζόδρομο, και ως εκ τούτου ότι αυτοκίνητο υπάρχει, φεύγει από εκεί. Όποιος το αφήσει ενώ το γνωρίζει, κακό του κεφαλιού του.
Που είναι λοιπόν το παράλογο σε αυτό το τελευταίο; Γιατί δυσανασχετούν ορισμένοι εδώ;
Νόμος ισχύει και για άλλα πράγματα. Αν κλέψεις και αν σκοτώσεις θα υποστείς τις συνέπειες. Δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί δεν πρέπει να υποστείς καμία συνέπεια, αν έχεις αντικοινωνική συμπεριφορά και δεν σέβεσαι τα δικαιώματα των γύρω σου;

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Και πολλοί από αυτούς που παρκάρουν στο συγκεκριμένο τμήμα του πεζόδρομου είναι τακτικοί θαμώνες των γύρω cafe και φιλοδοξούν σε κάθε δημοτικές εκλογές να σώσουν το Χαϊδάρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ARAGE NA EXEI KATALABEI O TYPOS POSO PROKLHTIKO EINAI AYTO POY EKANE?????