Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Διεξαγωγή εκλογών στον Σύνδεσμο Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου!!!


Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ του Συνδέσμου Νεοφωκαέων Χαϊδαρίου, συγκάλεσε τα μέλη του για γενική συνέλευση.
Η προσέλευση των μελών ήταν, όχι μόνο επαρκής ώστε να υπάρχει απαρτία, αλλά και απόλυτα ικανοποιητική καθώς ο Σύνδεσμος έχει καταφέρει να γίνει μέρος της ζωής των φίλων του, που ανταποκρίνονται σε κάθε του κάλεσμα.
Όπως προβλέπει το καταστατικό, προηγήθηκε απολογισμός των πεπραγμένων της διετίας, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός.
Κατόπιν, μετά από πρόταση των μελών, ο κ. Νίκος Κανταρτζής προέδρευσε της Γενικής Συνέλευσης για την διεξαγωγή των εκλογών.
Το λόγο πήρε ο κύριος Κιουλέκας Γιάννης, από τα καινούρια μέλη του Συνδέσμου, προκειμένου να ενημερώσει για μια πανελλήνια συνάντηση που είχε διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Χαλκιδική, παρουσία μελών Νεοφωκαέων από άλλα προσφυγικά σωματεία ανά την Ελλάδα. Επίσης κάλεσε τους νεώτερους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Κοινόν Φωκαέων.
Ο πατριώτης Βαγγέλης Ντηνιακός χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και χαρούμενος ανακοίνωσε ότι από την ημέρα αυτή είναι και επίσημα μέλος του Συνδέσμου.
Ο πατριώτης μας κύριος Ανδρέας Μποζίκας σε δηλώσεις του συνεχάρη το Δ.Σ για την ατμόσφαιρα που αποπνέει η πατριωτική αυτή συντροφιά και ευχήθηκε να συνεχίσει ο Σύνδεσμος την επιτυχημένη πορεία του.
Αξίζει να σημειωθεί η ενεργή παρουσία επί σειρά ετών, του πρώην αντιδημάρχου κ. Νίκου Παναγιωτάτου στο Δ.Σ του Συνδέσμου, που σε κάθε ευκαιρία τονίζει την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Συνδέσμου και την στελέχωσή του από τις νεώτερες γενεές, ώστε ο Σύνδεσμος να έχει παρών και μέλλον.
Με ομόφωνη απόφαση των μελών και επικροτώντας τη δράση του, το Δ.Σ παρέμεινε το ίδιο.
Πρόεδρος: Γιάννης Βελέντζας
Αντιπρόεδρος: Καίτη Χατζημπεκιάρη
Γραμματέας: Ευαγγελία Κανταρτζή- Κουρκουρίκη
Ταμίας: Φώτης Βουρλιώτης
Γραμματέας β: Ελένη Σαρρή
Μέλη: Νίκος Παναγιωτάτος, Βενετία Παραστατίδη, Ευγενία Μουρούτσου
Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η κ. Δήμητρα Αθανασοπούλου.
Κατόπιν αυτών έληξε η συνεδρίαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: