Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί κι εμένα η μάνα μου καθαρίστρια ήταν...


Γενική Απεργία αύριο... και αντί να δημοσιεύσω τις συνήθεις ανούσιες συνδικαλιστικές ανακοινώσεις του χώρου εργασίας, προτιμώ να δημοσιεύσω το δελτίο τύπου του εργατικού κέντρου Ελευσίνας, για τις καθαρίστριες των ΕΛΠΕ... γιατί κι εμένα η μάνα μου καθαρίστρια ήταν... 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΚΕΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΒΑΞ

2 Δεκεμβρίου 2015

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την εταιρεία καθαρισμού ΑΒΑΞ (TASK) που ως μειοδότρια εταιρία ανέλαβε να παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού στην εταιρεία ΕΛΠΕ.

Όπως καταγγέλλει το επιχειρησιακό σωματείο μέλος μας των ΕΛΠΕ -ΠΣΕΕΠ-, η εταιρεία αυτή συνάπτει με τους εργαζόμενούς της μεσαιωνικές συμβάσεις και έχει φασιστική συμπεριφορά προς αυτούς.

Επίσης, κοινοποιήθηκαν απολύσεις σε ορισμένες εργαζόμενες.

Πρέπει, επιτέλους ν’ αντιληφθούν οι πάντες ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές και πράξεις δεν είναι ανεκτές από κανέναν.

Ζητάμε άμεσα να ανακαλέσουν τις απολύσεις και να επαναπροσδιορίσει την στάση της ως εταιρεία απέναντι στους εργαζόμενούς της που εργάζονται για την επιβίωσή τους και όχι ως σκλάβοι.

Οφείλει, επίσης, η εταιρεία ΕΛΠΕ που σε κάθε επίσημη θέση της μιλά για εταιρεία με επίκεντρο τον άνθρωπο, να μην επιτρέπει στους χώρους της τέτοια φαινόμενα, διαφορετικά είναι συνυπεύθυνη των πράξεων αυτών.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας σε συνεργασία με το επιχειρησιακό σωματείο θα ενεργήσει για την αποτροπή αυτής της υπόθεσης.

Για τη Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμβαίνει μόνο με τις καθαρίστριες αυτό. Μακάρι να ήταν μόνο οι καθαρίστριες...