Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές ανάδειξης Προέδρου της Ν.Δ. στο Χαϊδάρι!!!


Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:
• Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
• Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας εδώ ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
• Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
• Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
• Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
• Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
• Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Οι εκλογές στο Χαϊδάρι για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχειακού Μεγάρου (Στρ. Καραϊσκάκη & Επαύλεως)

2ος γύρος
Σε περίπτωση δεύτερου γύρου στις 29 Νοεμβρίου:
1) Για να ψηφίσεις θα πρέπει να έχεις συμμετάσχει στον πρώτο γύρο
2) Ψηφίζεις στο εκλογικό κέντρο που ψήφισες στον πρώτο γύρο
3) Δε χρειάζεται να ξαναπληρώσεις 3 ευρώ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει διαχρονικά η ΝΔ κι οι ομοϊδεάτες της είναι ότι εγκατέλειψαν τον χώρο των Ιδεών στην αριστερά, η οποία μεθοδικά εδώ και δεκαετίες κατόρθωσε να επιβάλλει την ιδεολογική της επικυριαρχία. Κι όπως διδάσκει η ιστορία όταν κάποιος κυριαρχεί ιδεολογικά είναι ζήτημα χρόνου να καταλάβει την εξουσία. Όπως και συνέβη με τον Τσίπρα και τους συντρόφους του φέτος. Η πολιτική τους επικράτηση ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα της ιδεολογικής τους επικράτησης, που μεθοδεύτηκε εδώ και χρόνια.
Φτάσαμε σήμερα να θεωρούμε το Πολυτεχνείο ως αριστερή εξέγερση, που δεν ήταν. Να πιστεύουν οι περισσότεροι Έλληνες ότι δήθεν υπάρχει "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς, ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται για τον φτωχό πολίτη,τον μεροκαματιάρη, τον βιοπαλαιστή, για το δίκιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Ότι οι αριστεροί είναι αγνοί ιδεαλιστές και καλοί και έντιμοι, ηθικοί άνθρωποι. Μεγάλος μύθος που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει.
Η αριστερά αποσκοπεί στην επικράτηση ενός συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος, που πιστεύει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Κι υπό αυτή την έννοια λειτουργεί ως θρησκευτικό δόγμα. Για την κατάκτηση της εξουσίας η αριστερά θα κάνει τα πάντα. Κι όταν την κατακτήσει θα κάνει ότι είναι δυνατόν να την διατηρήσει, ακόμα κι επιβάλλοντας δικτατορία, όπως το ιστορικό παράδειγμα διδάσκει. Δεν υπάρχει ιστορικά ούτε μια περίπτωση πολιτικής επικράτησης της αριστεράς, που να μην συνοδεύθηκε με περιστολή των πολιτικών κι οικονομικών ελευθεριών, με καταστρατήγηση των θεσμών και της Δικαιοσύνης, με ισοπεδωτισμό των πολιτών κι εντέλει με αυταρχικές επιλογές που οδηγούν στην εξαθλίωση το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού με την εξαίρεση της νομενκλατούρας που κυβερνά. Αυτό διδάσκει η ιστορία. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφορετική περίπτωση. ΚΑΜΙΑ.
Γι' αυτό όταν ακούω ορισμένους ακόμα και δεξιούς να ισχυρίζονται ότι ο Τσίπρας δεν είναι αριστερός, νιώθω θλίψη. Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι η Αριστερά. Αυταρχισμός κι εξαθλίωση. Και διατήρηση της εξουσίας με κάθε κόστος.
Συνεπώς, για μένα ο μόνος τρόπος να ξαναγίνει η ΝΔ ισχυρό κόμμα εξουσίας δεν είναι το πρόσωπο του νέου της προέδρου. Αλλά η σύγκρουση της με την αριστερά σε ιδεολογικό επίπεδο και η ιδεολογική της νίκη. Γιατί μόνο τότε η ΝΔ θα κατορθώσει να επιστρέψει στην εξουσία...