Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Γιάννη Πανούση!!!


Μετά τη συνέντευξη Πανούση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άντρο τρομοκρατών και περιθωριακών... Σε άλλη χώρα μετά από τέτοιες αποκαλύψεις θα έβγαιναν οι πολίτες στους δρόμους, θα κατέθετε μομφή η αντιπολίτευση, θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα έπιαναν δουλειά οι εισαγγελείς... Εδώ τίποτα... Είμαστε άξιοι της αφασίας στην οποία έχουμε περιέλθει ως λαός...4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και χρόνια υπήρχαν πολλοί που διέβλεπαν ότι υφίσταντο υπόγειες διαδρομές μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες και δι' αυτών με ποινικούς. Αποδείξεις όμως μέχρι στιγμής ουδείς είχε προσφέρει. Μόνον ενδείξεις. Και λογικές επισημάνσεις. Οπως πώς είναι δυνατόν να "καίγεται" από τους αντιεξουσιαστές η Αθήνα όταν μιά κυβέρνηση της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ παίρνει αντιλαϊκά μέτρα. Κι όταν μιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα ίδια η και χειρότερα να μην ανοίγει μύτη. Βεβαίως ούτε αυτό ήταν απόδειξη. Μάλλον μιά λογική εικασία
Από την στιγμή όμως που παρόμοιες καταγγελίες έκανε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Πανούσης, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Ο κ. Πανούσης κατήγγειλε συγκεκριμένα πρόσωπα, που ανήκουν ακόμα και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Π. Λάμπρου. Κι επικαλέσθηκε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, που κατέγραψε ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ, της οποίας προϊσταται ο Γιάννης Ρουμπάτης, προσωπική επιλογή του Αλ. Τσίπρα
Συνεπώς, η κατάσταση γίνεται πλέον πολύ σοβαρή. Οταν ακούμε τον κ. Λάμπρου εκ μέρους του υπουργείου Δικαιοσύνης να διαπραγματεύεται με τον επικεφαλής των Πυρήνων της Φωτιάς, πώς θα αλλάξει την νομοθεσία εις όφελος τους. Και να μην αντιδρά όταν του λέει πώς "καλά κάναμε και βάλαμε βόμβα στον Πανούση", τα πράγματα πλέον δεν είναι απλά. Είναι πολύ σοβαρά. Και ρίχνουν βαριά σκιά πάνω στην κυβέρνηση και στο κυβερνών κόμμα. Οι κυβερνώντες έχουν υποχρέωση να δώσουν συγκροτημένη και πειστική απάντηση στις καταγγελίες Πανούση. Αντί να τον βρίζουν και μόνο. ΕΙδάλλως, θα ενισχυθεί η εντύπωση στην κοινωνία ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπόγειες διαδρομές με τους τρομοκράτες. Με απρόβλεπτες συνέπειες γιά την θεσμική θωράκιση της Πολιτείας αλλά και της κοινωνίας σε εποχές προϊούσης κρίσης και παρακμής.

Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ της Τρίτης αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να εμποδίσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλήσει σε εκδήλωση στο Βόλο. Την περασμένη εβδομάδα ομοϊδεάτες τους προσπάθησαν να εμποδίσουν την παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στο κέντρο της Αθήνας.
Αναρωτιέμαι τι είδους αντιεξουσιαστές είναι αυτοί που στρέφουν την πολεμική τους κατά της αντιπολίτευσης κι αφήνουν την κυβέρνηση ήσυχη.

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Πάντως από όλες τις προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου πρέπει να είμαστε Η ΜΟΝΗ που πρώην αρμόδιος υπουργός καταθέτει σοβαρά στοιχεία στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αντί να ασχολούμαστε με τα στοιχεία αυτά, ασχολούμαστε με τη διακίνησή τους στα ΜΜΕ.... Καληνύχτα!!!!

GEORGIOS BENEAS είπε...

Να έχεις αυτόν τον αμόρφωτο αναρχοάπλυτο σύμβουλο στην κυβέρνησή σου να διαπραγματεύεται με τους τρομοκράτες και να ενοχλείσαι γιατί οι προηγούμενοι είχαν σύμβουλο έναν διακεκριμένο νομικό όπως ο Μπαλτάκος...
Ποιο μ@λ@κ@ς πεθαίνεις!!!!