Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Blackout στη Νέα Δημοκρατία!!!


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου είναι όλοι παρόντες για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών... Η ώρα είναι 09:40 και περιμένουν μάταια... Τα ηλεκτρονικά συστήματα για την διεξαγωγή των εκλογών είναι αδύνατον να ενεργοποιηθούν... Και το γνώριζαν από χθες το πρωί... Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, του Παπαμιμίκου και του Μεϊμαράκη... Η Νέα Δημοκρατία που φιλοδοξούσε και φιλοδοξεί να βγάλει τη χώρα από τα μεγάλα αδιέξοδα δεν είναι σε θέση να φέρει εις πέρας τα του οίκου της... Φταίει η ιδιωτική εταιρεία λένε, που ανέλαβε την διεκπεραίωση των εκλογών... Όμως σε τέτοιες κρατικοδίαιτες ιδιωτικές εταιρείες των κολλητών τους έδιναν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, τις "δουλειές" του δημοσίου... Γι αυτό πέφτουν τα συστήματα στα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης, στις εφορίες... Παντού στο δημόσιο τομέα... Οι κομματικές παθογένειες είναι παθογένειες της κοινωνίας της αρπαχτής που στήθηκε από τη μεταπολίτευση και δώθε... Είναι παθογένειες του κρατικοδίαιτου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα... Στην Ελλάδα που εξακολουθεί, παρά τα μνημόνια των τελευταίων χρόνων, να είναι η τελευταία χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί παρελθόν σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο...9 σχόλια:

IQ ραδικιού είπε...

Ο Μεϊμαράκης ζητάει αναβολή των εκλογών στη ΝΔ δηλώνοντας ότι δεν θα αναγνωρίσει τον νέο της Πρόεδρο αν δεν γίνει η αναβολή! Ξέρετε γιατί; Γιατί χάνει όλες τις ψήφους των ηλικιωμένων που πήγαν να ψηφίσουν από το πρωί και έφυγαν εκνευρισμένοι. Γι' αυτό θέλει οπωσδήποτε αναβολή των εκλογών. Σήμερα σβήνει από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας ο φουκαράς. Τι κρίμα.

GEORGIOS BENEAS είπε...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι εκλογές θα ξεκινήσουν όταν θα ξεκινήσει και το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού που αναβλήθηκε χθες... Περιμένετε στις ουρές σας...

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν για να περάσουν τα μέτρα. Όλα στημένα...

Ανώνυμος είπε...

Το ιδεολογικό και πολιτικό πτώμα της ΝΔ δεν χρειάζεται εσωκομματικές εκλογές, νεκροθάφτη χρειάζεται, για να βρει στον άλλο κόσμο, τον ιδρυτή της.

ΚΩΣΤΑΣ kossaf@gmail.com είπε...

ένα μπουρδε... ένα μπουρδέλο είσαστεεεε !!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τεράστιες οι ευθύνες όλων όσων συμμετέχουν σε ένα στημένο παιγνίδι που έχει αντικειμενικό σκοπό να ελέγξει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα. Ο συνασπισμός των Βαρονιών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθεί να προασπίσει μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις τα κεκτημένα της μεταπολίτευσης. Στο πλαίσιο αυτό δεν μας κάνει εντύπωση η αδυναμία της διοργάνωσης μιας αξιόπιστης διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου. Το παλαιό σύστημα δεν παραδίδει τα κλειδιά του «μαγαζιού». Είναι αποφασισμένο να πάρει μαζί του την ίδια την χώρα, πόσο μάλλον έναν τίτλο κόμματος…
Δεν θέλανε εκλογές στην Νέα Δημοκρατία. Ήθελαν να περάσουν το κρίσιμο διάστημα των επόμενων μηνών με την «προσωρινή» λύση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο «προσωρινός» πρόεδρος διεκδίκησε, τελικά, την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ξέχασε, όμως, να υποβάλλει την παραίτησή του και να δώσει την θέση του σε έναν άλλον προσωρινό, πραγματικό αυτή την φορά. Ως προς την προσωρινότητα, πάντα ο λόγος. Και σήμερα ο κ. Μεϊμαράκης από τα Χανιά μας λέει ότι δεν έχει ευθύνη για τα χάλια που βλέπουμε. Ότι φταίει μόνο η ΚΕΦΕ. Είναι κι αυτή μία άποψη.
Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει πλέον να προσπαθήσει σκληρά για να πείσει τους πολίτες ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούνται μαζί της. Όταν κάποιοι την αντιμετωπίζουν σαν ομόρρυθμη εταιρεία, είναι φυσικό ο πολύς κόσμος να της (και τους) γυρίζει την πλάτη του. Ακόμη κι όσοι θεωρούσαν ότι μπορούσαν με την συμμετοχή τους στην διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου να βοηθήσουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να «αναστηθεί», νιώθουν κουρασμένοι από την κοροϊδία. Μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο ο κ. Μεϊμαράκης έχει τεράστια ευθύνη. Έχει την βασική πολιτική ευθύνη για ότι συνέβη. Είτε του αρέσει είτε όχι.

GEORGIOS BENEAS είπε...

Εμείς για την πατρίδα και αυτοί για την "παρτίδα"... Παντού αδιέξοδα και απογοήτευση... Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο βαθιά θλίψη μπορεί να προκαλέσει η σημερινή κατάντια της Ν.Δ. από τη μη εκλογή προέδρου. Δυστυχώς, η πολιτική μας ηγεσία είναι πολύ κατώτερη των κρίσιμων περιστάσεων που διέρχεται ο τόπος. Αν συνεχίσουμε να επιλέγουμε τους ηγέτες μας με κριτήρια μη πολιτικά, όπως ποιος είναι ο πιο νέος η πιο ωραίος, τότε θα αποτύχουμε σίγουρα. Τα νιάτα κι η ομορφιά δεν είναι κριτήριο ικανότητας. Μπορεί κάποιος να είναι νέος αλλά και ντενεκές ξεγάνωτος. Απόδειξη η περίπτωση Α. Παπαμιμίκου. Τον επέλεξε ο Σαμαράς για γραμματέα της Κ.Ε. επειδή ήταν νέος. Κι ο άνθρωπος αποδεικνύεται η αποτυχία κι η ανικανότητα προσωποποιημένες. Στην πολιτική λοιπόν αναζητούμε τους ικανούς. Τα νιάτα κι η ομορφιά δεν έχουν αξία. Γκεγκε;

GEORGIOS BENEAS είπε...

Όπως αβίαστα προκύπτει, η ΝΔ, πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζει, ΤΣΙΠΡΑ, όπως την έχουν διατάξει και το μικρό τεχνικό πρόβλημα που ίσως να λέγετε Άδωνις ή Κυριάκος, θα επιλυθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος! Την καληνύχτα μου!