Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο αποκλεισμός του Άδωνι και το κλειστό κλαμπ της Νέας Δημοκρατίας...



No comments!!!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν καν οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, η διαδικασία συλλογής υπογραφών έχει αναδείξει τους δύο πρώτους χαμένους.
Είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας, που χωρίς να ανακοινώσουν την υποψηφιότητα τους, επιχείρησαν να συγκεντρώσουν τις 50 υπογραφές, που απαιτούνται για να θέσει κανείς υποψηφιότητα. Όπως φαίνεται, όμως, τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους ήταν πενιχρά και έτσι αναγκάστηκαν να αποσυρθούν ή μάλλον να κρατήσουν το εγχείρημα τους μυστικό.
Με την έναρξη, πάντως των συζητήσεων για την εκλογή νέου προέδρου, οι πληροφορίες έφεραν και τους δύο πρώην υπουργούς αποφασισμένους να εμπλακούν στη μάχη. Θα αντιπροσώπευαν το καινούριο και την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος. Τους πρόλαβε, όμως ο Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος με την... απόσυρσή τους κατήγαγε μία πρώτη νίκη. Πρόκειται για πολιτικό της ίδιας μεν γενιάς, αλλά πιο συγκρουσιακό και αποφασισμένο να τα βάλει ακόμη και με το μέγα σκηνοθέτη της παράστασης Κ. Καραμανλή, όπως τα έβαλε στο παρελθόν και με τον Α. Σαμαρά ως υποψήφιος περιφερειάρχης κόντρα στον επίσημο της ΝΔ Γ. Ιωαννίδη.
Όλα δείχνουν ότι η μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο έχει μέλλον και ο 37χρονος Τζίτζι δεν θα περάσει απαρατήρητος.
Δίνει τρεις αγώνες ταυτόχρονα. Μία κατά του Καραμανλισμού, μία κατά του Μητσοτακισμού και μία κατά της οικογενειοκρατίας στη γενικότερη μορφή της.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ποιον αγώνα κατά της οικογενειοκρατίας;
Γιος πρώην υπουργού είναι και αυτός!!!