Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Από τη ΝΔ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... Ο Πέτρος Τατούλης κάτι άκουσα να λέει!!!


Όποιος σήμερα άκουσε τη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και είναι Νεοδημοκράτης κατάλαβε ότι ο μόνος δρόμος για τη ΝΔ του μέλλοντος, αν θέλει να έχει μέλλον, πέρα από τον όποιο Αρχηγό εκλέξει, είναι η πλήρης ΡΗΞΗ και ΑΠΟΚΟΠΗ της ΝΔ από τους μαλάκες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η πρόσδεσή της με τους Φιλελεύθερους του Φερχόφσταντ ο οποίος πέρα από την οποιαδήποτε τιμωρητική λογική μίλησε για αληθινές μεταρρυθμίσεις κόντρα στις μαλακισμένες συνταγές μειώσεων μισθών και συντάξεων και κόντρα στις αυξήσεις φόρων ...

Σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Η στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ κατά την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη.
Ο κ. Βέμπερ με τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στον Πρωθυπουργό της χώρας προσέβαλλε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και, με την ευθεία παρέμβασή του σε εσωτερικά εθνικά ζητήματα της Ελλάδος, υπερέβη όχι μόνο τα όρια της θεσμικής του λειτουργίας, αλλά και στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας και σεβασμού.
Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα οφείλει να σταθεί αντάξιο της ιστορίας του και σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα και τη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια στιγμή να ξεπεράσει αναχρονιστικές συμπεριφορές και να λειτουργήσει προς όφελος των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και της σταθερότητας της Ευρωζώνης.
Για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μοναδική κόκκινη γραμμή αποτελεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ανοιχτή επιστολή του π. Ευρωβουλευτή Κ. Πουπάκη στον κ. Βέμπερ - Προέδρου του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, για το Ανθελληνικό του παραλήρημα κατά την μικρόψυχη και προπαγανδιστική ομιλία του σήμερα.

Δεν είναι αυτή κ. Βέμπερ η Ευρώπη που θέλουμε και πιστεύουμε, η Ευρώπη των Εθνών, της Ισότητας και της
Αλληλεγγύης, που είχαν οικοδομήσει, ηγέτες σαν τον Β. Ζισκάρ ντ´ Εστέν και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Δεν είναι αυτά τα οικονομικά στοιχεία στην Ελλάδα που αναφέρετε, μια χώρα με διαρρηγμένο τον κοινωνικό ιστό, οικονομικά χρεωκοπημένη με χιλιάδες αυτοκτονίες, συσσίτια και εκατομμύρια φτωχούς.
Το μόνο που είναι ίδιο είστε εσείς κ. Βέμπερ-έχοντας και προσωπική άποψη, ο ίδιος όλες τις εποχές, όταν με το ίδιο μένος εναντίον της Ελλάδος και του λαού της, μας αποδοκιμάζατε στο παρελθόν μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες σας στο ΕΛΚ -χτυπώντας μάλιστα τις γροθιές σας στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, όταν η τότε η Ν.Δ σαν αντιπολίτευσή, είχε αποφασίσει να μην στηρίξει τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική που εσείς για τον Ελληνικό λαό- απαιτούσατε να εφαρμόσει!
Δυστυχώς είστε Πρόεδρος ενός -κατ’ ευφημισμού- μόνο Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.