Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Εορτάζει η Αγία Παρασκευή στο Δάσος Χαϊδαρίου!!!


Πλήθη πιστών παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε κατέκλυσαν απόψε το Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Δάσος Χαϊδαρίου για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της Αγίας.
Με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και η Αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου, που για άλλη μια φορά ο λόγος του συνεπήρε το Χριστεπώνυμο πλήθος.
Παρόντες στον Εσπερινό της παραμονής ήταν ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ειρήνη Λυμπουσάκη, οι Αντιδήμαρχοι Δαουάχερ Ναουάφ και Χουδελούδης Μόσχος, ο Ανδρέας Μποζίκας επικεφαλής της παράταξης "Πάμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ το Χαϊδάρι", η Αγγελική Γκανά – Ρηγάκη από την παράταξη "Όραμα Δημιουργίας" και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βορρέας Κωνσταντίνος.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ναού, ενώ με την ευκαιρία που μας δόθηκε φωτογραφήσαμε και το παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στο διπλανό χώρο.
Τα τελευταία 6 χρόνια με την αγάπη και τη συμβολή των πιστών, την καθοδήγηση του προϊσταμένου του Ναού π. Θεοχάρη Σούλη και τη συμπαράσταση του εκκλησιαστικού Συμβουλίου, παρά την οικονομική δυσπραγία, ολοκληρώθηκαν στην Αγία Παρασκευή μια σειρά από έργα, σημαντικότερα των οποίων ήταν η κατασκευή της αίθουσας εκδηλώσεων και του Παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου.
Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα μετά τον Εσπερινό θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους του Δάσους Χαϊδαρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!



























Δεν υπάρχουν σχόλια: