Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Μεγάλες οι ΕΥΘΥΝΕΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για το περιστατικό που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση...


Αυτή είναι η εικόνα, αυτή τη στιγμή, πάνω από την πόλη του Χαϊδαρίου...

Δυσοσμία, δυσκολία στην αναπνοή και μάτια δακρυσμένα...

Είναι η τέταρτη ανάρτηση που ανεβάζουμε από το περασμένο Σάββατο που ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ στη Νέα Ζωή του Ασπροπύργου...

Μεγάλες οι ΕΥΘΥΝΕΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ για το περιστατικό που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση...

Οι λαλίστατοι κατά τα άλλα "οικολόγοι" που πρωτοστατούν σε ασήμαντα περιστατικά ρύπανσης μεγάλων εταιρειών του Θριασίου, σε σχέση με το παρόν περιστατικό, σιωπούν για να μην εκθέσουν την πολιτικά ομογάλακτη κ. Ρένα Δούρου και τις υπηρεσίες της...


Δελτίο Τύπου του Δήμου Χαϊδαρίου για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών στον Ασπρόπυργο:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, ήδη από το Σάββατο 6/6/2015, έχει συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγιεινής και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, για την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, στην Νέα Ζωή Ασπροπύργου.
Μέχρι και σήμερα Δευτέρα 8/6/2015, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική, δεν έχει ολοκληρωθεί η κατάσβεση της φωτιάς που βρίσκεται υπό έλεγχο και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.
Μόλις, βγουν ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς για τα αίτια και τους τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών της πυρκαγιάς θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση από τον Δήμο.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα αρμόδια όργανα και θα ενημερώνει συνεχώς τους δημότες, για το αν και ποια μέτρα προστασίας πρέπει να ληφθούν, για τις ευπαθείς ομάδες (μαθητές – νήπια – ηλικιωμένους – εγκύους – με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα κ.λ.π.)Δεν υπάρχουν σχόλια: