Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το μαρτύριο της σταγόνας βιώνουμε στα ΕΛΠΕ!!!


Λόγια που ηχούν σαν μικροί ματωμένοι ψίθυροι, μπερδεμένοι με κραυγές σπαραχτικές... Θαρρείς πως μοιάζουν με λεπίδες που θέλουν να διαπεράσουν και να ξεσκίσουν το μαύρο πέπλο του θανάτου που, με τη βαριά ανάσα του, σκόρπισε παγωνιά στις καρδιές μας, βυθίζοντας σε πένθος βαρύ μία οικογένεια, που από τα ξημερώματα δίνει άνιση μάχη με την τραγική απώλεια του παιδιού τους.

Τι άλλο να πούμε τέτοιες ώρες...

Σπαρακτικό αντίο στον άτυχο συνάδελφο Κώστα Μαγγούρα…


Το δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015 εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς, σήμερα, εξέπνευσε και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος συνάδελφός μας, ο Κώστας Μαγγούρας.
Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του Ομίλου, με βαθιά οδύνη εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Κώστα και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.
Οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας, μάλιστα, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.
Η Διοίκηση επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι, η αυστηρή τήρηση των κανόνων Ασφαλείας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων και καλεί τους εργαζομένους σε κοινή προσπάθεια ώστε, το δυστύχημα στο Διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.

Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου


Αρ. Πρωτ: …197… Ασπρόπυργος 31/05/15


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ζούμε την τελευταία πράξη της τραγωδίας που βιώνουμε τις τελευταίες 25 μέρες καθώς αυτή παίχτηκε με τον χειρότερο τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο συνάδελφος και φίλος Κώστας Μαγγούρας κάνει πλέον παρέα με τους υπόλοιπους τρεις αγαπημένους συναδέλφους που έχασαν τη μάχη για τη ζωή.
Η θλίψη και η οδύνη μας όσο βαριά και αν είναι, ξέρουμε πως δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των οικογενειών και των οικείων τους.
Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της νεκρώσιμης ακολουθίας.


Φίλε Κώστα θα είσαι για πάντα μαζί μας.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

4 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...


Π.Ο.Ε
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας και όλοι οι εργαζόμενοι του Κλάδου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη στην οικογένεια, καθώς και στους συναδέλφους μας στα ΕΛΠΕ για το θάνατο του τέταρτου συναδέλφου Κώστα Μαγγούρα που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 31 Μαΐου μετά από 25 μέρες άνισης μάχης.

Καλό ταξίδι και σε σένα συνάδελφε Κώστα

BENEAS GEORGIOS είπε...


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Το ΕΚΕΔΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου Κώστα Μαγγούρα.
Δυστυχώς ο επίλογος του τραγικού δυστυχήματος στα ΕΛΠΕ στις 8 Μαΐου έκλεισε με τον χαμό και του τέταρτου συναδέλφου Κώστα Μαγγούρα.
Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής θέλει να εκφράσει την λύπη του και την συμπαράστασή του στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Για τη Διοίκηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΩΡΓ. ΜΙΧΑΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενηµερώνουµε πως η νεκρώσιµος ακολουθία του συν. Κώστα Μαγγούρα θα γίνει σήµερα Τρίτη 02/06/15 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών στην Αµφιάλη και η ταφή στα Κοιµητήρια του Σχιστού.
Το ∆.Σ. του Σωµατείου µας σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας από 14:00 έως 18.00.
Θα υπάρχουν λεωφορεία προς και από το Κοιµητήριο, τα οποία θααναχωρήσουν στις 15:00 από τις ΒΕΑ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑ∆ΕΛΦΕ ΚΩΣΤΑ

BENEAS GEORGIOS είπε...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Κώστα Μάγγουρα. Τον τελευταίο από τους πολυτραυματίες συναδέλφους του ατυχήματος των ΒΕΑ της 8.05.15, που μάταια πάλεψε να κρατηθεί στην ζωή και έκλεισε τον κύκλο της ανείπωτης φρίκης που βίωσαν όλοι τους.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου φίλου και συναδέλφου μας.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ