Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ομιλητής στο ΚΕ.ΜΕ.Α ο Χαϊδαριώτης Τζανέτος Φιλιππάκος!!!


Το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α) υποδέχτηκε 134 εκπαιδευόμενους του Εθνικού Ινστιτούτου Ανώτερων Μελετών Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (INHESJ) στις 18 και 19 Μαΐου.
Η έναρξη των εργασιών της διήμερης επίσκεψης των 134 εκπαιδευομένων του Εθνικού Ινστιτούτου Ανώτερων Μελετών Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (INHESJ κηρύχτηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Κύριο Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ, ο οποίος και τους καλωσόρισε, εκφωνώντας ομιλία στα γαλλικά.
Στην εν λόγω εκδήλωση είχε κληθεί και παρίστατο ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Μεταναστευτικής Πολιτικής και τομέα Λιμενικού Σώματος, Κύριος Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, ο οποίος απηύθυνε και τον εξής χαιρετισμό:

"Κύριε Υπουργέ, Κύριε Γενικέ Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, Κύριε Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας, Κύριε Υπαρχηγέ του Πυροσβεστικού Σώματος, Κύριε Υπαρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγοί, Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες και Κύριοι,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (KE.ME.A), Κύριο Μιχάλη ΤΣΙΝΙΣΙΖΕΛΗ για την πρόσκλησή του, προκειμένου να παραστώ στην εκδήλωση υποδοχής των εκπαιδευομένων του Εθνικού Ινστιτούτου Ανωτέρων Μελετών Ασφαλείας και Δικαιοσύνης (INHESJ) στη χώρα μας.
Τα στελέχη του εν λόγω Ινστιτούτου, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα της διήμερης αυτής επίσκεψης, θα έχουν ενημερωθεί σχετικά με τον τρόπο, τον οποίο λειτουργούν οι θεσμοί Ασφάλειας και Δικαιοσύνης στην Ελλάδα έναντι των σύγχρονων εθνικών και διεθνών προκλήσεων, απειλών και κινδύνου.
Η ανταλλαγή απόψεων για την εκπλήρωση του ως άνω σκοπού με τις αρμόδιες αρχές, υπηρεσίες και φορείς της χώρας μας θα βοηθήσει, ώστε να συγκλίνουμε σε μια κατεύθυνση με γνώμονα την προαγωγή της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων αξιών με την προοπτική να γίνουμε καλύτεροι, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικότερα τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν καθημερινά στη δυναμική κοινωνία του Σήμερα.
Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί προσκεκλημένοι, καλωσήρθατε στην Ελλάδα!
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά γι΄ αυτές τις δύο μέρες να σας έχουμε κοντά μας και σας εύχομαι καλή παραμονή.
Σας ευχαριστώ."

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΜΕ.Α, Καθηγητής Κύριος Μιχάλης ΤΣΙΝΙΣΙΖΕΛΗΣ, ο Διευθυντής του INHESJ, Κύριος Cyrille Schott, o Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Κύριος Αναστάσιος ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κύριος Δημήτριος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ και ο Διευθυντής του ΚΕ.ΜΕ.Α, Υποστράτηγος ε.α. Κύριος Βασίλειος ΓΚΡΙΖΗΣ. Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, o Πρώτος Σύμβουλος της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, Κύριος Αlexandre MOROIS.


Δεν υπάρχουν σχόλια: