Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα ΕΛΠΕ!!!


Πένθος και θλίψη για τον τρίτο συνάδελφο που μας άφησε σήμερα, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή, που έδινε από την ημέρα του δυστυχήματος στις 8 Μαΐου...

Ο Αντώνης Αβράμπος δεν είναι πλέον μαζί μας...

Καλό ταξίδι φίλε στη γειτονιά των Αγγέλων!!!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!


Δυστυχώς ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς μας, ο συνάδελφος Αντώνης Αβράμπος, έφυγε σήμερα από κοντά μας, μετά από 15 ημέρες άνισης μάχης για τη ζωή.
Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του Ομίλου με βαθιά οδύνη εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Αντώνη και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου


Αρ. Πρωτ : …189…  Ασπρόπυργος 23/05/15


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η οικογένεια των εργαζόμενων στα Ελληνικά Πετρέλαια θρηνεί ένα ακόμα μέλος της. Ο φίλος και συνάδελφος Αντώνης Αβράμπος, μετά από σκληρή και άνιση μάχη επιβίωσης από σήμερα το μεσημέρι δεν είναι πια κοντά μας. Τα λόγια περισσεύουν τέτοιες ώρες τόσο για την οικογένεια του και τους οικείους του, όσο και για μας τους συναδέλφους και φίλους του. Θρηνούμε και συμπάσχουμε.
Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία και την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.


ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΝΤΩΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τπτ αλλο θα μας πειτε;
οι δημιοι ειν' αθωοι
Οι ενοχοι νεκροι..

Ανώνυμος είπε...

από πότε φασίστόμουτρο ΜΠΗνεα
σε πήρε ο πόνος για τους εργαζόμενους,παλιό λακέ?????γύρνα στη τρύπα σου πριν σε βρούνε κι σενα στη πηγάδα...υποκριτη..που δουλεύαν τα παιδια δεν έχεις ιδέα νούμερο...σκουλίκι....έλα στο συγκρότημα να με βρεις!!!αν ξέρεις που είναι η 3300 κ 4000

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε πως η νεκρώσιμος ακολουθία του συν. Αντώνη Αβράμπου, θα τελεστεί αύριο Τρίτη 26/05/15 και ώρα 16:00 στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα στο Νέο Κοιμητήριο Αχαρνών.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας από 14:00 έως 18:00.
Θα υπάρχουν λεωφορεία προς και από το Κοιμητήριο, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 15:00 από τις ΒΕΑ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝΤΩΝΗ

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε.Ε.

Μαρούσι 25/05/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Δυστυχώς, τα τραγικά νέα, ο πόνος και η θλίψη, δεν έχουν τελειωμό…
Άλλος ένας συνάδελφός μας, ο Αντώνης Αβράμπος, ο οποίος υπέφερε και πάλευε επί 15 ημέρες, υπέκυψε στα τραύματά του και έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το Σάββατο 23/05/2015.
Με τον θάνατο του Αντώνη, αρχίζει δυστυχώς να ξεθωριάζει κάθε ελπίδα, που είχαμε για την επιβίωση των συναδέλφων μας. Δεν υπάρχουν πια λόγια… ούτε λέξεις, που να μπορούν να περιγράψουν την ανείπωτη αυτή τραγωδία που βιώνουμε.
Για αυτή την τραγωδία είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι.
Γνωρίζαμε την έλλειψη εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού, μετά την οικειοθελή αποχώρηση τους.
Γνωρίζαμε την συνεχόμενη εργολαβοποίηση οργανικών θέσεων του Ομίλου.
Γνωρίζαμε την εκμετάλλευση των συναδέλφων, που εργάζονται σε εργολαβικές εταιρίες, οι οποίοι αναγκάζονται να δουλεύουν εξαντλητικά ωράρια, γιατί στην αγορά καιροφυλαχτεί η ανεργία .
Γνωρίζαμε την εντατικοποίηση της δουλειάς, πέραν της αντοχής των εργαζομένων με ωράρια που έφταναν μέχρι και 16 ώρες εργασίας την ημέρα.
Γνωρίζαμε την πίεση της Διοίκησης, για τη συντόμευση, του χρονοδιαγράμματος των έργων συντήρησης.
Γνωρίζαμε ότι οι προειδοποιήσεις - ανακοινώσεις των Σωματείων, των παρατάξεων καθώς και των ΕΥΑ πήγαιναν στον κάλαθο των αχρήστων από την προηγούμενη Διοίκηση, αλλά σταματήσαμε εκεί…
Γνωρίζαμε για την παραβίαση των όρων ΥΑΕ.
ΟΛΟΙ μέσα μας γνωρίζαμε και φοβόμασταν για το κακό, που μαθηματικά αποδεδειγμένα θα συνέβαινε, αλλά ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ και οι λίγες φωνές, που προσπάθησαν να προειδοποιήσουν θάφτηκαν κι αυτές.
Σε αναμονή των τριών πορισμάτων, ζητούμε από τη Διοίκηση:
• Να διαλευκανθούν πλήρως οι λόγοι του δυστυχήματος.
• Να αποδοθούν ευθύνες σε κάθε υπαίτιο αυτής της τραγωδίας.
• Να εντατικοποιηθούν και να τηρηθούν από τώρα και στο εξής με άκρα αυστηρότητα τα μέτρα Ασφάλειας .
Στην οικογένειά του συναδέλφου μας Αντώνη, που έχασε το άλλο τους παλληκάρι ,πριν από 2,5 χρόνια περίπου, ευχόμαστε να βρει τη δύναμη να συνεχίσει …
Αντώνη Καλό σου Ταξίδι

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αριθ.πρωτ.8455
Ημερομηνία 25/5/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Δυστυχώς, το Σάββατο 23 Μάη και ο συνάδελφος Αντώνης Αβράμπος έφυγε από τη ζωή.
Ήταν ο τρίτος συνάδελφος που υπέκυψε στα τραύματά του μετά από 16 ημέρες.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας και όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου καθώς και στους συναδέλφους μας εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ για το βαρύτατο πένθος τους.

BENEAS GEORGIOS είπε...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα από το χαμό των δυο αγαπημένων συναδέλφων, ήρθε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Αντώνη Αβράμπου. Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν την λύπη και την ψυχική οδύνη που νιώθουμε. Άλλος ένας δικός μας άνθρωπος ξεκίνησε το ταξίδι χωρίς γυρισμό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.
Οι σκέψεις μας στρέφονται στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους που βιώνουν απύθμενο πόνο και τίποτε δεν μπορεί να τον απαλύνει..

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του αδικοχαμένου φίλου και συναδέλφου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τίποτα να πούμε.

Οι εργαζόμενοι συντηρούνε τα Διυλιστήρια, οι εργαζόμενοι ξεκινάνε τα Διυλιστήρια και οι εργαζόμενοι θα λειτουργούν τα Διυλιστήρια. Μοναδικός γνώμονας όλων μας θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Οποιαδήποτε πίεση ασκηθεί σε συνάδελφο για γενικότερα θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σας καλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και εμείς θα αναλάβουμε την δική σας προστασία για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ όλων μας.

Όταν επιτέλους ολοκληρωθεί το σταμάτημα της U - 32 της Ελευσίνας και ξεκινήσει το Διυλιστήριο του Ασπροπύργου ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να αναλάβουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε ένα Σωματείο θεματοφύλακα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των μελών του, έτοιμο να αγωνιστεί για να ξαναγίνουν τα ΕΛΠΕ μια σοβαρή και υπεύθυνη επιχείρηση απέναντι στους εργαζομένους της αλλά και την κοινωνία.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη, τη συμπαράσταση, τις επιδοκιμασίες και τα καλά σας λόγια που γράψατε εδώ, αλλά και για τα δεκάδες τηλέφωνα και μηνύματά σας, που δέχτηκα τις προηγούμενες ημέρες.
Ευχαριστώ και κάποιους "ανώνυμους" που έσπευσαν να εκδηλώσουν τους φόβους και την ανασφάλειά τους με ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια στις δημοσιεύσεις που έκανε η ασημαντότητά μου εδώ, στο προσωπικό μου ιστολόγιο.
Τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να τους απασχολώ και θα εξακολουθήσουν να ξενυχτούν ως τα ξημερώματα -όπως έγινε και τώρα- γράφοντας στο σκοτάδι τα ανώνυμα σχόλιά τους, αυτά που δεν αντέχουν να τα πουν στο φως και επώνυμα...
Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΟ ΑΒΕΕ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΒΡΑΜΠΟΥ

Αθήνα 26-5-2015

Μετά τον Μπάμπη Δευτεραίο και τον Ντελιλάϊ Ραμαντάν, ο συνάδελφος χειριστής στις μονάδες μετατροπής των Β.Ε.Α. Αντώνης Αβράμπος ήρθε να προστεθεί στους νεκρούς του μεγάλου εργατικού ατυχήματος της 8ης Μαΐου. Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στην ΕΚΟ, εκφράζουμε το βαθύ μας πένθος για το θάνατο του συναδέλφου, του οποίου η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 26/5 – 16:00, στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα στο Νέο Κοιμητήριο Αχαρνών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.ΣΠΥΡΑΝΤΗΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ι.ΚΑΜΠΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

και για τη μανα του Αντωνη τι θα πειτε που δεν προλαβαν να στεγνωσουν τα δακρυα απο τον πρωτο της γιο? τι θα πειτε λοιπον σε αυτη τη μανα δυο παλικαρια στο χωμα...δωστε μια παρηγορια....