Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ομπάμα: Eίμαι ακόμη νέος, κάποια στιγμή θα πάω στο Χαϊδάρι!!!


Όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου: 

"Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου την Παρασκευή 9/1/2015 και ώρα 12 μ.μ. θα υποδεχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τον Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, γιο του Ραούλ Κάστρο και τον Κουβανό Πρέσβη Osvaldo Cobacho Martinez. Θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα συζητήσουμε για την Κουβανική Επανάσταση."

Όπως διαβάζουμε στον διεθνή τύπο ο Ομπάμα δηλώνει: "Eίμαι ακόμη νέος, κάποια στιγμή θα πάω στην Κούβα"

Τρεις ημέρες μετά την αλλαγή σελίδας στις ψυχροπολεμικές σχέσεις που είχαν επί 54 έτη ΗΠΑ και Κούβα, ο Μπαράκ Ομπάμα, τόνισε πως οι αλλαγές θα δρομολογηθούν σε βάθος χρόνου. Ερωτηθείς για το εάν σκοπεύει να επισκεφθεί την Αβάνα, ο Αμερικανός πρόεδρος, είπε χαριτολογώντας πως είναι νέος ακόμα και πως κάποια στιγμή στην ζωή του θα το κάνει. "Το καθεστώς αυτό είναι ακόμη καταπιεστικό. Όπως είπα και στις ανακοινώσεις μου, δεν περιμένω να αλλάξει η κατάσταση μέσα σε μία νύχτα. Αυτό που γνωρίζω καλά μέσα μου, είναι ότι εάν κάνεις το ίδιο για 50 χρόνια και δεν αλλάζει τίποτα, τότε πρέπει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, προκειμένου να αλλάξει το αποτέλεσμα."

Οπότε, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην Κούβα, μπορούμε να ελπίζουμε και σε μια μελλοντική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην πόλη μας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα συζητήσουμε για την Κουβανική Επανάσταση...

Και τα σκουπίδια βουνά στην πόλη...