Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζεται με επιτυχία στη Μεσσηνία το μεγαλύτερο event της VW


Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος έβαλε η Volkswagen την Ελλάδα αφού την επέλεξε ως τόπο παρουσίασης της όγδοης γενιάς Passat σε όλους τους εμπόρους και τα στελέχη πωλήσεων της μάρκας.
Το "Passat Experience" ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου και θα διαρκέσει ως τις αρχές Δεκεμβρίου στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.
Ένα από τα βασικά θέματα της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας που διαθέτει το επιτυχημένο μοντέλο.
Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat, ενώ τους δίνεται ταυτόχρονα η ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.
Εκτός από τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο που παρέχονται στα στελέχη πωλήσεων, οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι της Volkswagen ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στην αγορά και τη στρατηγική της μάρκας σε κάθε χώρα ξεχωριστά. 
Συνολικά, περίπου 30.000 άτομα θα φιλοξενηθούν στο Costa Navarino, καθιστώντας το συνέδριο αυτό ως το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της. 
"Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί", δήλωσε ο κ. Anders-Sundt Jensen, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Marketing Επιβατικών Αυτοκινήτων της Volkswagen και συμπλήρωσε: "Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία επέκτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του "Think Blue", την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα".

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!Δείτε τα video από την παρουσίαση!Δεν υπάρχουν σχόλια: