Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ήμαρτον Κύριε... με τα e-mail των αμετανόητων ΠΑΣΟΚων που λαμβάνουμε!!!


Η επιστροφή του Οδυσσέα

Τελικά ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη.
Αρκετά λεηλατήθηκε η Ιθάκη όσο έλειπε ο Οδυσσέας.
Η πρώτη Σεπτέμβρη είναι η μέρα που πρέπει να ξεκινήσει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες η γέννηση ενός νέου κινήματος που θα υπηρετεί την λαϊκή κυριαρχία και θα στηρίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Ένα κίνημα στο οποίο θα έχουν χώρο όλες οι κοινωνικές τάξεις των Ελλήνων και οι σύγχρονοι πολίτες της Ελληνικής κοινωνίας.
Την πρώτη Σεπτέμβρη δεν πρέπει να κάνουμε διαπιστώσεις για την δημοκρατία και να φιλοσοφούμε. Δεν υπάρχει χρόνος για αμπελοσοφίες.
Σήμερα το πολιτικό σύστημα (που έχει απομείνει από τα συντρίμμια της πολιτικής και κοινωνικής κρίσης) διαχειρίζεται τον πλούτο και την νομιμοποίηση του σάπιου τραπεζικού συστήματος που στόχο έχει να λεηλατήσει την περιουσία των Ελλήνων, να νομιμοποιήσει την διαπλοκή και να δημιουργήσει μια οικονομική δικτατορία. Μέσα από τα μίντια τους, που τα συντηρούν με τα θαλασσοδάνεια, χειραγωγούν τον λαό, καλλιεργώντας συνειδήσεις με σκοπό τον πλήρη σκοταδισμό.
Η οικονομική δικτατορία έχει στόχο να μην γίνει η κρίση ευκαιρία για τον Ελληνικό λαό, αλλά να γίνει θηλιά στο λαιμό του Έλληνα πολίτη.
Γι’ αυτό την πρώτη Σεπτέμβρη η ιστορία αλλά και η νέα γενιά υποχρεώνουν τον Γεώργιο Παπανδρέου να ηγηθεί ενός προοδευτικού κινήματος που θα προσφέρει ένα σύγχρονο πολιτικό λόγο και μια παγκόσμια σκέψη που την έχει ανάγκη η νέα γενιά.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου είναι ο μοναδικός με την παγκόσμια εμπειρία του, που μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο κίνημα που θα διασφαλίζει την Εθνική κυριαρχία, μια πατριωτική Ελλάδα χωρίς εθνικιστές. Ένα κίνημα που θα μιλά για κοινωνική δικαιοσύνη, για καινοτόμες ιδέες, ένα κίνημα που θα υπερασπίζεται τους θεσμούς και την δημοκρατία.
Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, η Αργεντινή χρεοκόπησε για 6 δις, ενώ ο Παπανδρέου πέτυχε 110 δις και 220 δις κούρεμα μέσα σε ένα συντηρητικό πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου έχει ηθική και ιστορική υποχρέωση να ηγηθεί αυτής της νέας προοδευτικής κίνησης για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των πολιτών από τα εσωτερικά και τα εξωτερικά κέντρα της διαπλοκής.
Από την πρώτη μέρα της απουσίας του έως και σήμερα η Ελλάδα δεν πήγε μπροστά αλλά πίσω.

Αλέξανδρος Καζναφέρης
Καθηγητής M.I.T


Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά

Τελικά το σύνθημα "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά" είναι πολύ επίκαιρο. Το νόημα του είναι να πέσει η δεξιά του Βενιζέλου, ο οποίος έχει υποταχθεί πλήρως στην διαπλοκή και τα συμφέροντα.
Στις 3 Σεπτέμβρη, στην επέτειο ενός σοσιαλιστικού κινήματος, εμφανίστηκε η δεξιά πολιτική στο περιστύλιο του Ζαππείου για να αμαυρώσει την ιστορία του κινήματος.
Η στημένη χολιγουντιανή εκδήλωση (που την παρακολούθησαν αξιωματούχοι και πιστοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης) πραγματοποιήθηκε από την διαπλοκή και τα μίντια, εμφανίζοντας τον αρχιερέα της διαπλοκής, τον καθαρόαιμο εκφραστή των τραπεζών, Κώστα Σημίτη.
Παρουσίασαν την επέτειο ενός σοσιαλιστικού κινήματος ως ένα σύγχρονο δεξιό κόμμα, ως μια σύγχρονη δεξιά πολιτική.
Ο Σημίτης έκανε λόγο για την φράση "λεφτά υπάρχουν" ότι έφερε την καταστροφή.
Ας φέρουμε δύο απλά παραδείγματα για την συγκεκριμένη φράση.
640 εκατομμύρια χαριστήκαν με μια διάταξη σε Ελληνικά διυλιστήρια της διαπλοκής όταν ταυτόχρονα κόπηκαν 600 εκατομμύρια από τις συντάξεις του Ελληνικού λαού.
Τα δισεκατομμύρια μοιράστηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το ξεπούλημα που θέλουν να κάνουν για να πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια με 10% σε ξένα φανς. Γιατί δεν τα πουλάνε στους Έλληνες πολίτες με αξία 30% για να γίνει κούρεμα 70% στα δάνεια των πολιτών; Αυτό που κάνουν είναι να διαγράφουν τα δάνεια των μεγαλοεκδοτών. Γιατί δεν μιλούν για ονομαστικές μετοχές όπως αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου;
Ο Βενιζέλος παραδέχτηκε ότι ανέτρεψε το δημοψήφισμα, σταμάτησε δηλαδή την άμεση δημοκρατία στην χώρα.
Ο δημοκρατικός κόσμος που εκφράζει τα συναισθήματα του, αυθόρμητα μέσα από την καρδιά του είναι για τον Βενιζέλο κλακαδόρος και εγκάθετος.
Στην επέτειο ενός σοσιαλιστικού κινήματος ο Βενιζέλος και ο Σημίτης δεν μίλησαν για σοσιαλισμό, προοδευτικές και κοινωνικές πολιτικές. Δεν μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Στόχος τους ήταν να χτυπήσουν τις σοσιαλιστικές προτάσεις που έκανε την πρώτη του μηνός ο Γιώργος Παπανδρέου μπροστά στην καρδιά και την ψυχή του δημοκρατικού κόσμου.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο Κώστας Σημίτης ως εκφραστής του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (Γκίκας Χαρδούβελης) στις 3 του μηνός μίλησαν για το πώς θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της διαπλοκής και την διασφάλιση του τραπεζικού συστήματος και όχι το χρέος των πολιτών.

Τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚΔεν υπάρχουν σχόλια: