Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Εκπληκτικές ιστορικές Alfa Romeo στο πανέμορφο Μεσσηνιακό τοπίο!!!


Στην Καλαμάτα έφθασαν χθες τα μέλη του Registro Italiano Alfa Romeo R.I.A.R. με τα πανέμορφα αυτοκίνητά τους, τα οποία τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών και δη των μικρών παιδιών.
Ο Σύνδεσμος Registro Italiano Alfa Romeo (RIAR) διοργανώνει το Γύρο Πελοποννήσου 2014 με παλιά αυτοκίνητα Alfa Romeo, από τις 29 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου 2014.
Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής της Πελοποννήσου με τις φυσικές της ομορφιές και την σημαντική ιστορία της στους αρχαίους χρόνους και μέχρι σήμερα, καθώς και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ως προς τα Ελληνικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO μέσω επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσήνη, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο. 
Με κέντρο την Καλαμάτα, για τρεις ημέρες προγραμματίζονται ημερήσιες εξορμήσεις στη Μάνη, στην Πύλο και το Σπήλαιο Δυρού. Θα είναι μία ευκαιρία για τα μέλη του RIAR να γνωρίσουν μία περιοχή της Ελλάδος, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό.
Ο Γύρος ξεκίνησε την Κυριακή, ενώ στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Elite City Resort", τα ιστορικά αυτοκίνητα θα μείνουν μέχρι και αύριο.
Ο Γύρος καταλήγει στην Αθήνα με επισκέψεις στην Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Κατά την διάρκεια του Γύρου θα οργανωθούν και εκδηλώσεις με έκθεση των ιστορικών αυτοκινήτων σε δημόσιους χώρους. 
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και του Δήμου Αθηναίων.
Το Registro Italiano Alfa Romeo-RIAR είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την προώθηση της παράδοσης της Alfa Romeo και των ιστορικών της αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε το 1962 στη Ρώμη, έχει πλέον 1.700 μέλη σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να προωθεί τη διατήρηση των ιστορικών αυτοκινήτων Alfa Romeo, της παράδοσης και του "μύθου" της.













Στην παραλία της Καλαμάτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: