Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Κάντζος παρουσίασε τον Συνδυασμό "ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ"!!!


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Κάντζος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω παρουσίασε τον Συνδυασμό "ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ" τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

Μέσα από διαφορετικές διαδρομές, διαφορετικές καταβολές και προσεγγίσεις, συναντιόμαστε απόψε στην καρδιά του Αιγάλεω, στο κέντρο των δημοτικών αποφάσεων, στα έδρανα που τίμησα για 5 τετραετίες! Καθόλου τυχαίο βέβαια, αντίθετα πολύ συμβολικό που επιλέξαμε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την παρουσίαση του συνδυασμού μας. Των ανθρώπων που με τον σταυρό σας θα επιλέξετε να τιμήσουν αυτά τα έδρανα!
Δεν ζητούμε να εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτηση του λαού μας. Έτσι κι αλλιώς την κουβαλάμε όλοι μέσα μας.
Δεν ζητούμε ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης.
Δεν ζητούμε να διχάσουμε, αλλά να ενώσουμε!
Να ενώσουμε τα όνειρα, τις ελπίδες, τις σκέψεις, τις προτάσεις μας, σ ένα μεγάλο κοινό όραμα, σε ένα σχέδιο, σ’ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ανατρέψει αυτό που βλέπουμε γύρω μας, αυτό που ζούμε σήμερα! Σ’ ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη δημιουργία και στην ανάπτυξη!
Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε όσα όμορφα και σωστά έχτισαν με κόπο άλλοι πριν από μας. Δεν θεωρούμε όμως τίποτα αυτονόητο.
Γιατί αν όλα ήταν αυτονόητα και σωστά καμωμένα, τότε πως φτάσαμε ως εδώ; Γιατί δεν νοιώθουμε χαρά και ικανοποίηση από το χώρο γύρω μας;
Γιατί δεν απολαμβάνουμε την ίδια τη ζωή μας;
Γιατί αισθανόμαστε ζήλια βλέποντας άλλους δήμους που κάποτε είχαν σαν πρότυπο και ζήλευαν το Αιγάλεω;
Δεν υπάρχουν για μας θέσφατα, δεν υπάρχουν δεδομένα.
Για μας υπάρχουν κυρίως ζητούμενα.
Γι αυτό τέλος, tabula raza! Όλα πάνω στο τραπέζι!
Να τα ξαναδούμε με καθαρή ματιά, να τα εντάξουμε σ’ ένα συνεκτικό σχέδιο, βασισμένο σε στόχους, μετρήσεις και αποτελέσματα!
Να πετάξουμε ότι μας βαραίνει, ότι μας κουράζει, ότι μας περισσεύει.
Να κρατήσουμε ότι είναι χρήσιμο κι αποτελεσματικό.
Να χτίσουμε με καινούργια εργαλεία και καινούργια υλικά το αύριο του Αιγάλεω. 
Στο σημερινό ζοφερό τοπίο ξεκινήσαμε το δικό μας αυτοδιοικητικό ταξίδι.
Με αισιοδοξία, με πείσμα, με απόφαση να τ’ ανατρέψουμε όλα! Βάζουμε ρότα για πορεία ρήξης. Με πολιτικές, νοοτροπίες, πρόσωπα, κατεστημένα και παθογένειες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Είναι για μας ταξίδι χωρίς δεσμά, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς παζάρια, χωρίς ανοιχτά γραμμάτια. Το μόνο γραμμάτιο που υπογράφουμε, είναι η δέσμευσή μας να υπηρετήσουμε τον Αιγαλιώτικο λαό. Με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: