Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ένα μήνυμα ελήφθη από τη Ν.Δ. Χαϊδαρίου!!!


Η Δημoτική Τ.Ο. Χαϊδαρίου στηρίζει τον Ανδρέα Μποζίκα!!!

No comments!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να στηρίξει Σελέκο..

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Κατάντια για την παράταξη Μαραβέλια να έχει επικεφαλής στέλεχος του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ που εναγκαλίζεται με τον Γιωργάκη σε ταβέρνα του Χαϊδαρίου...

Κατάντια και για την Τ.Ο. που στηρίζει έστω και κατόπιν πιέσεων άνωθεν αυτή την ερμαφρόδυτη κατάσταση στον δήμο μας...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ωρύονται στην Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. ότι δεν έστειλαν μηνύματα στήριξης υπέρ Μποζίκα για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών!!!
Εμείς όμως το λάβαμε σήμερα στις 17:33:30 και το έχουμε αποθηκευμένο στα εισερχόμενα!!!
Τον λόγο ΤΩΡΑ έχει ο εισαγγελέας για τα ψευδεπίγραφα μηνύματα…

ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί φίλοι, επισήμως ΔΙΑΨΕΥΔΩ αυτή την πληροφορία και ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΩΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ SMS. Θεωρώ δε ευτύχημα τα ανακλαστικά της σελίδας σας, διότι άλλως πιθανόν να μην λάμβανε εγκαίρως γνώση η αρμόδια Τοπική, καθώς δεν μπορώ να γνωρίζω που εστάλη.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: Μόλις επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο. κ. Μπάμπη Πανόπουλο, ο οποίος μου γνώρισε ότι λόγω μεγάλης χρονικής πίεσης για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της παράταξης ενόψει ευρωεκλογών ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ για το θέμα αυτό ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ για ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ.
Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Κάτι που προεκλογικά ΑΠΕΔΕΙΞΕ με την περήφανη στάση της. ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΔΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.

Να σημειώσω, ότι δεν θα πρέπει να αδικούμε την τιτάνια προσπάθεια της συγκεκριμένης Τοπικής που έχει αποδείξει τεράστια σοβαρότητα και πυγμή, αλλά και απόλυτη προσήλωση στις δημοκρατικές διαδικασίες. Θεωρώ δεδομένο ότι την όποια απόφασή της η ΔημΤΟ Χαϊδαρίου θα τη λάβει μετά από διάλογο και αν χρειαστεί ψηφοφορία, θα την ανακοινώσει δε άμεσα ο καθ ύλην αρμόδιος, ο Πρόεδρος κ. Πανόπουλος.

Με βαθιά εκτίμηση,
Βασίλης Α. Παπαδόπουλος
μέλος Π.Ε. Ν.Δ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ευχαριστώ Βσαίλη,
Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου για την γνωστή ομάδα με τα καρτοκινητά που στέλνει μηνύματα...

Ανώνυμος είπε...

Είναι δλδ πιο λογικό να περιμένει κανείς από την τοπική της νδ να στηρίξει κάποιον άλλο συνδυασμό στην εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο χαιδαρι...μάλιστα. να δω ...περήφανη στάση να στηρίζει τη λαικη συσπείρωση και τι άλλο!

ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Δηλαδή ΑΝΩΝΥΜΕ θέλεις να πεις ότι ΔΕΝ καταλαβαίνεις το θέμα που ανακύπτει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ υποψηφιοτήτων, έτσι;
Ή μήπως διάβασες πουθενά ότι στηρίζουν Σελέκο;;; Ή νομίζεις ότι αυτό που επιθυμείς εσύ πρέπει να επιβάλλεται έστω και με βρώμικα και άνανδρα μέσα; Η ΔημΤΟ, με αγώνες και πολιτική ηθική, που προφανώς ούτε φαντάζεσαι, θα αποφασίσει δημοκρατικά και εγώ και εσύ και κάθε άλλος θα πρέπει με σεβασμό να τους το επιτρέψουμε, χωρίς κανείς να είναι και υποχρεωμένος να ακολουθήσει.

Όμως, κάνεις αφ υψηλού κριτική, προκαταβάλλεις και ειρωνεύεσαι χωρίς καν το θάρρος της επωνυμίας σου;;;
...λίγος σεβασμός ΑΝΩΝΥΜΕ δεν βλάπτει, ή μήπως βλάπτει και γι αυτό είσαι ανώνυμος (μεγάλη μόδα στις φετινές εκλογές στο Χαϊδάρι);